Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért rossz az, ha nem akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rossz az, ha nem akarok kapcsolatot/mélyebb érzéseket?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, volt már kapcsolatom, a leghosszabb 7 hónap volt. Szörnyen megbántam... 14 évesen lekötöttem magam. (Ezt nem is akarom tovább ragozni.) Azóta nem nagyon voltak kapcsolataim. Amikor elmegyek valahova, akkor szórakozom, de sosem táplálok különösebb érzéseket az illető iránt. A barátaim egyre többször kérdezgetik, hogy miért nem jövök össze valakivel. Pontosan ezért... Mert akkor vége lenne a szabadságomnak. Én most még szórakozni akarok, nem lekötni magam valakihez... Ez olyan rossz? Ti mit gondoltok? És hanyagoljátok az olyan válaszokat, hogy biztos egy k*rva vagyok. Nem vagyok az. (Nem folytatok szexuális aktust egyikőjükkel sem, kizárólag csók, simogatás.)

16/L

2012. aug. 19. 02:41
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 10# Kíváncsi lennék a történetedre.:)
2012. aug. 19. 21:22
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem meg pont nem kell túlkomplikálni és lemenni a pszihéd legmélyebb pontjaira, hogy vajon ovis korodban milyen behatások értek amik pont a legérzékenyebb korban alkották a személyiségedet.

Nem akarsz kapcsolatot, ennyi fuu nagy dolog. Amúgy is csak 16 éves vagy. Nem mintha ez nagyon adna vagy venne a dologból, mert van aki 30 évesen meg a karrierjét akarja, és khm szarik a kapcsolatokra (1 ismerős de rajta kívül is biztos vannak 200millióan).

Anti-szociális nem vagy, úgyhogy nem arról van szó, hogy nem tudsz, félsz párt találni, mivel csókolózol + simogatás. Ha nem akarsz nem ennyi, ez semmiben se akadályoz, ugyanúgy eljárhatsz moziba meg minden, aztán lehet majd találkozol valakivel akivel pont összeilletek, felesleges ezen görcsölni.

2012. aug. 22. 16:24
 13/13 A kérdező kommentje:
Nos, antiszociálisnak tényleg antiszociális vagyok, de ez egy dolog... Félni sem félek, de én is a karrieremet szeretném majd inkább ápolgatni majd, mint a szerelmi életemet. Köszi a választ:)
2012. aug. 22. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!