Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves vagyok és egyik nemhez sem vonzódok. Mitől van ez is mit lehet tenni ellene?
attól van h mégcsak 14 vagy. majdha idősebb leszel meglátod h fognak érdekelni a nők.
legalább nemvagy olyan koraérett kis csíra, akik 14 évesen már ágybabújnak vkivel.
Ennyi idősen ez előfordul. Én ennek kifejezetten örültem, mert ebben a korban csak fiú barátaim voltak és nem örültem volna, ha rámkattannak :D
Ne aggódj, majd később kialakul. Az is lehet, hogy még nem találkoztál olyan emberrel, aki érdekelt volna. Manapság elveszi az ember kedvét a sok buta fiú és lány meg mindenki ugyanúgy néz ki szinte, egymást majmolják... Én is alig találok pár embert, akit vonzónak találok, sajnos egyre ritkább. De lehet csak válogatósak vagyunk :)
De nyugi, majd később minden rendben lesz, még simán van 2-3 éved is akár, vagy több...
Engem is csak 15ésfél éves koromban kezdtek el érdekelni a lányok de mostmár másra nem is tudok gondolni:))
F16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!