Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 éves vagyok és egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves vagyok és egyik nemhez sem vonzódok. Mitől van ez is mit lehet tenni ellene?

Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 11:40
 1/8 A kérdező kommentje:
fiú vagyok
2009. júl. 23. 11:41
 2/8 anonim válasza:
93%
még van időd ez még ki fog alakulni sztem ne aggódj még ez miatt... ez még csak azt is jelentheti hogy még nem vagy elég érett egy kapcsolatra
2009. júl. 23. 11:44
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Az előttem szólónak igaza van. Talán még nem tudnád magad elképzelni magad egy kapcsolatban. Viszont azért ne járj senkivel, hogy te is túl legyél a dolgokon:) Várd ki a megfelelő lányt. Gondolom, most nincs olyan a környezetedben, akivel képes lennél járni.
2009. júl. 23. 11:51
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
Csatlakozom. Korai még aggódni, vannak későn érő emberek. (Én is az voltam, nincs ezzel semmi baj, kinőttem.) Nem kell erőltetni, csak hagyni, minden menjen a maga útján. Foglalkozz azzal, ami érdekel! Ez majd megjön magától.
2009. júl. 23. 12:02
 5/8 anonim ***** válasza:

attól van h mégcsak 14 vagy. majdha idősebb leszel meglátod h fognak érdekelni a nők.

legalább nemvagy olyan koraérett kis csíra, akik 14 évesen már ágybabújnak vkivel.

2009. júl. 23. 13:21
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) egy kicsit megnyugtattatok
2009. júl. 23. 13:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Ennyi idősen ez előfordul. Én ennek kifejezetten örültem, mert ebben a korban csak fiú barátaim voltak és nem örültem volna, ha rámkattannak :D

Ne aggódj, majd később kialakul. Az is lehet, hogy még nem találkoztál olyan emberrel, aki érdekelt volna. Manapság elveszi az ember kedvét a sok buta fiú és lány meg mindenki ugyanúgy néz ki szinte, egymást majmolják... Én is alig találok pár embert, akit vonzónak találok, sajnos egyre ritkább. De lehet csak válogatósak vagyunk :)

De nyugi, majd később minden rendben lesz, még simán van 2-3 éved is akár, vagy több...

2009. júl. 23. 13:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Engem is csak 15ésfél éves koromban kezdtek el érdekelni a lányok de mostmár másra nem is tudok gondolni:))

F16

2009. júl. 23. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!