Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha fiú létemre szeretek romantikus filmeket nézni?
Figyelt kérdés
van amikor elkezdek sírni némelyiken2012. aug. 17. 23:00
11/23 A kérdező kommentje:
hetero vagyok :D
2012. aug. 17. 23:08
12/23 anonim válasza:
Utolsó:Te jó nagy paraszt vagy.Lefogadom,hogy valami dagadt disznó vagy akinek ennyi öröme van az életben,hogy itt név és arc nélkül beugat mindenkinek.
21/F
13/23 anonim válasza:
A 8. lenne az utolsó nevezetű.
14/23 anonim válasza:
Semmi gond, SP is így kezdte...
15/23 anonim válasza:
Nyolcas vagyok
Már az is baj, ha biztatom szegényt?
16/23 anonim válasza:
Hát...én lányként nem szoktam nézni..inkább horror,thriller..de nem ítélek el érte senkit és megnézek én bárkivel bármilyen filmet ha szeretné..az, hogy néha sírsz is rajta szerintem fura de aranyos..:D
17/23 anonim válasza:
A lányoknak inkább olyan kell, aki nem szereti ezeket a filmeket.
Mert amikor majd közösen megnéznek egy ilyet, akkor tudat alatt élvezheti, hogy a fiú nem önszántából ült le megnézni, hanem a csak az ő kedvéért még ezt is hajlandó végigülni.
18/23 anonim válasza:
Én barátnőmmel szoktam nézni néha :D de nem ezeket a csöpögőseket :D
19/23 anonim válasza:
Kedves Kérdező, ma minden férfipontodat elveszítetted az interneten. :P Hány éves vagy?
20/23 anonim válasza:
Szerintem nincs vele semmi baj.
Bár én csak a nagyon szomorú jeleneteknél sírok, ha bele élem magam, és tök normális, ha a férfi emberből is kitör egy kicsi, elvégre nekik/nektek is vannak érzéseitek, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!