Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne csinálnom? Többi lent.
nem fogom azt mondani hogy korai mert én is csak 15 vagyok
szerintem ez lehet hogy hülyeség de most kell majd a középsuliválsztást elintézni tehát próbáljatok egy középsuliba kerülni mert akkora távolság nincs köztetek hogy ne tudjatok bejárni egy messzebb lévő iskolába de koleszosok is lehettek szóval én ezt javasolom
szerintem még fiatal vagy nem kell ennél a fiúnál leragadnod keress egy másikat akivel jól kijössz
az iskolás megoldás akkor nem lehetséges vagy hát akkor iratkozz te át vagy ő és egyikőtök legyen koleszos bár tudom ez nem így működik
ha már kétszer megpróbáltátok és nem ment akkor harmadszorra se fog
ne emészd magad - találsz majd másik fiút őt meg kezeld barátként
hát vártok egy pár évet egymásra amíg vége lesz a középsulinak aztán annál jobb lesz újra együtt
addig a lehető legtöbbet beszéltek majd facen telefonon stb
sajnállak titeket
majd megoldódik csak kitartás
de emiatt ne menjenek tönkre a jegyeid az iskolában és ne legyél depis mert attól csak roszabb lesz
az eddigi összes válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!