Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet fiúbarátot szerezni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet fiúbarátot szerezni?

Figyelt kérdés
2012. aug. 17. 17:26
 1/8 anonim ***** válasza:

Miért ez a kategória?

Amúgy beszélgess vele olyan témákról, amik mindkettőtöket érdekelnek.

2012. aug. 17. 17:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Jó fej vagy vicces,jó beszélgető partner.Nem egy nyávogós cicaba.Persze ha túl jól nézel ki akkor úgy is mind1.
2012. aug. 17. 17:29
 3/8 anonim ***** válasza:
szerintem kérdezd meg azt a sok lányt aki a barátzónába rakta az udvarlóit
2012. aug. 17. 17:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Újonnan szinte sehogy...szinte minden pasi hogy ha nem ismer és barátkozni akarsz akkor nem fog úgy rád nézni...
2012. aug. 17. 17:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Ismerkedési lehetőség kell, ezen múlik minden. Ha van a suliban (vagy a munkahelyeden) elég fiatal pasi, akkor helyból jól állsz, de ha nincs vagy nagyon bénák és nem akarnak mozdulni, akkor mindenképpen érdemes lenne felmenned egy vagy több párkereső oldalra, és ott körülnézni. Ha jó bejelentkező szöveget tudsz írni, könnyen fel lehet kelteni a pasik érdeklődését, és ha már van néhány, aki ír, akkor ki lehet tapogatni a levelekből, melyikük az, akivel megéri, aki megérdemel.
2012. aug. 17. 17:31
 6/8 A kérdező kommentje:

Azért ez a kategória, mert máshová nem illett :))

Igazából hiányzik egy ellenkező nemű barát, régebben volt, csak már máshol lakik, így megszakadt a kapcsolat. Nem hajtok arra, hogy először barátság, aztán több legyen, vagy összejárjak vele szexelni. Nem hiszem hogy kimondottan jó csaj lennék (átlagos vagyok) csak az a baj, hogy így is azt hiszik, hogy hátsó szándékom van. Nehéz csak barátot szerezni.

2012. aug. 17. 17:36
 7/8 anonim ***** válasza:

én is ebben a cipőben járok...hihetetlenül jól meg tudom magam értetni pasikkal.

most is megismertem egy srácot, jól kijövünk egymással, de ő többet akar...a gond az, vagyis persze nem gond, hogy nekem van barátom, és szeretem őt...és a srácot még ez sem tántorítja el, pedig tudja, hogy nem lehet köztünk semmi

mondjuk szerintem a mai világban már egy srác örül annak, hogyha talál magának egy normális csajt, akivel tud beszélgetni, és a legtöbben ezt már pozitívumnak fogják fel...függetlenül a kémiától :) talán ezért aktivizálják magukat, ha egy normális csaj tűnik fel a színen :)

2012. aug. 17. 22:22
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is ez a tapasztalatom. Megpróbáltam már mással is, csak barátja akartam lenni, de nem ment, többet akart, erre ment rá az egész :(
2012. aug. 18. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!