Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek! 35-55 éves korosztály...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! 35-55 éves korosztály is olvassa ezt az oldalt? Ha igen, akkor miért?

Figyelt kérdés
2012. aug. 17. 12:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kdves 35L itt főleg tapasztalatlan tinik írnak,TE sem voltál különb annak idején!
2013. márc. 26. 11:45
 12/17 anonim ***** válasza:
Szórakoztatom magam. 30/N
2013. máj. 13. 22:13
 13/17 anonim ***** válasza:
Én 44/nő vagyok,tegnap regisztráltam. A barátnőm már régebben. Eddig tetszik. Csak furcsa nekem a 12-16 évesek kérdései, mivel én még akkor javában babáztam meg boltost játszottam. És azt sem értem, hogy a szülők hol vannak amikor szükség lenne rájuk ???
2013. máj. 13. 22:15
 14/17 anonim ***** válasza:

38n, nekem is vannak kérdéseim, és előfordul, hogy felnőttek tudnak segíteni. Nekem az a fura, hogy itt nagyobbrészt gyerekek és tinik vannak.

Az nagyon irritál, hogy sok olyan kérdést olvasok, amiből az jön le, hogy nulla tisztelet, csak lealázó szex... Ezekkel nem elegyedek beszédbe.

Van, hogy én is tudok segíteni. A gyerekeket meg kell nyugtatni. Sokszor csak trollkodnak a válaszolók, ilyenkor bekapcsolódok és érdemben válaszolok szegény, kétségbeesett gyerekeknek...

2013. aug. 8. 14:44
 15/17 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés meg honnan került elő? És hova tűntek az értelmes, harmincas negyvenes nők innen? :D
2015. jan. 13. 15:37
 16/17 anonim ***** válasza:

+ egy fő!

37F

2015. jan. 13. 15:57
 17/17 anonim ***** válasza:
Ráérek,így osztogatom a tanácsaimat,van hogy nekem is van kérdésem,illetve kíváncsi vagyok az emberi életekre,kapcsolatokra,gondokra amik a család kategóriában vannak.50-50%-ban vagyok troll illetve komoly,még nem nőttem fel teljesen.33/N
2015. febr. 19. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!