Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet a barátnőm terhes?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő, a gumi kiszakadt. Rá 2 percel már a fürdőben voltunk és alkozolos kézmosóval kimostuk ami csipte neki nagyon , de szerintem csak a borotválás miatt, azt leszámitva hogy valószinüleg kárt csináltunk csak. Mennyi az esély hogy terhes lesz? 4x mostuk meg egymás után. Láttam hogy aztirják egyesek hogy ez csak ront illetve láttam hogy a sperma 30-60perc alatt ér fel, ezzel most elősegitettem a spermák vándorlását hogy kimostam a barátnőmnek vagy nagy rá az esély hogy elhaltak az alkoholos vizes fürdőtől?2012. aug. 17. 01:07
1/12 anonim válasza:
A megoldás: eseményutáni.
Az hogy az alkoholos mosással mennyi kárt okoztál, és mennyire segített, arról fogalmam sincs...
2/12 anonim válasza:
Te beteg állat még jó, hogy nem hypoval, vagy sósavval mostad ki. Egyébként meg van esély rá.
3/12 A kérdező kommentje:
azt leszamitva h jot nevettunk a hypon es a sosavon viszont mire irod h lehetseges? ugy tudom h a sperma 30-50 perc alatt er fel a 15 centis huvelyen annak is csak az 5% a mukodokepes. szerintem nagyon kicsi az esely ra h besikerulne.
2012. aug. 17. 01:20
4/12 anonim válasza:
Én nem mondtam egy szóval se, hogy nagy az esély rá csak azt, hogy van.
5/12 anonim válasza:
De attól még lehet az elég egy egy nő megtermékenyítésére vegyetek eseményutánit utana az agódás miatt tuti de nagyvalszeg késni fog neki de ha egy heten belül nem jön meg akkor terhességi teszt és az csak a dolog után 2 héttől érvényes és vegyetek kettőt a biztonság kedvéért!
6/12 A kérdező kommentje:
van teszt. de legkorabban vasarnap lehetne ellenorizni masik gond h nincs penz de az meg megoldhato vhogy 3dik h veny nelkul kaphato ?
2012. aug. 17. 01:35
8/12 anonim válasza:
Nem!
Ugyelet orvos ingyen fol ír es a kiváltása drága mert 6-12ezer forint között terjed!
De dokinak mindenképp látnija kell a leányzót!
9/12 anonim válasza:
Ja amúgy 3. Voltam és ha akarsz írj privátot ha tudom segítek.
10/12 anonim válasza:
A kimosás egyáltalán nem életbiztosítás. Megértem, hogy nincs pénzetek. Forduljatok a szülőkhöz segítségért. Ez persze kellemetlen, de mennyivel lenne jobb, ha a terhességet kéne bejelentenetek? Meg persze drága az esemény utáni, de egy abortusz vagy egy baba még drágább, ezt a szüleitek is megérhetik, remélem, normálisak. Nem a Ti hibátok, védekeztetek, megesik az ilyen, nálunk is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!