Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen összezavart. Mit tegyek?
Na szóval.. Van egy srác, akivel egy suliba járunk, és tök jóban vagyunk, kb. 1 éve. Eleinte csak barátként kezeltem, de idővel, amikor szerelmes zenéket küldött, ölelgetett, puszilgatott, mondta, hogy szeret, beleszerettem.. Céloztam rá a srácnak, hogy már többet szeretnék, mint barátság, és Ő azt mondta, hogy tetszek neki, és majd idővel kialakul, de most nem akar senkit.. Találkoztunk utána is, és mondta akkor is, hogy Ő nem akar senkivel összejönni, de bízzak benne. Másnap összejött egy lánnyal.. Amikor jártak(kb 1 hónapot) nem is keresett, nem is beszéltünk, nem hívott, nem írt.. Most szakítottak,és megint keresi a társaságom, viszont a facebook állapotait látva, még szereti a csajt.. :/ A csaj szeptembertől abba a suliba fog járni, ahova én és a fiú is.. Nagyon félek ettől, és nem értem, hogy most mit kellene tennem. Én nagyon szeretem.Hagyjam a fenébe? Vagy lenne esélyem? Köszönöm előre is a válaszokat!
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!