Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan növeljem az önbizalmam?
Az miatt ne aggodj, hogy nem lesz baratnod. Szerintem vannak olyan lanyok, akik a felent pasikat szeretik, nem pedig a ramenos bunkokat. A nagymamaddal ne torodj.
Az enyem sem kulonb. En a parommal mar 3ev vagyok egyutt es o testepito, es nagymamam eleg gyakran szokta b@szogatni, hogy kover...:((
Ez nekem sokkal rosszabbul esik, mint a paromnak, de a nagyszulok nem ertenek sokmindenhez...ok meg a multban elnek...hagyd rajuk...
Megkerdezhetem, hogy hany eves vagy?
Akkor duplan nincs mitol tartanod! 18vagy, elotted az elet. Nem mintha en oreg volnek...:D
Pl. mik nem szoktak elsore sikerulni? ha nem sikerul meg kell probalni maskor, nem azonnal, par orara ra, masnap,...
Amugy nekem volt olyan eset is, ahol a szuleim nem hittek bennem es romboltak az onbizalmam. De en ilyekor azt mondtam magamban, hogy most mar csak azert is megmutatom...hidd el bevalik..
En is felenk voltam, nem mertem ismerkedni, nem jartam sehova,...de utana kezdtem valtozni,...
kezdj egy gyúrni.. sose halgass olyanra aki csak rosszat tud mondani, és mostantól is érezheted magad jobbnak. :)
gondolkodj pozitívan
Bátorság! Ne játszd meg magad, hogy húú most én vagyok itt a kemény csávó ha nem vagy az, de merj beszélgetni, okos kérdéseket feltenni, ismerkedni! Kezdd olyanokkal akiket már valamennyire ismersz, ne csak válaszolgass, hanem kérdezz, szállj be a beszélgetésbe, akár irányítani is megpróbálhatod. Tanulj meg beszélgetni, ez mindenkinél jól jön majd. A mamád pedig csak azért mondja mert jót akar neked:)Mutasd meg neki hogy te igenis tudsz "vagány" lenni!
Sok sikert:)
L18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!