Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van hogy csak én kérdezek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van hogy csak én kérdezek?

Figyelt kérdés

Miért van hogy csak én kérdezek a lányoktól ők meg válaszolnak és esetleg oda írja hogy "és te?" ,de ő tőlem,rólam nem kérdez semmit, biztos nem érdeklem akkor meg mi a faszé nem küld el a búsba oszt nem szenvedek tovább. De hogy egyetlen lányt se érdeklek? :(

18f

2009. júl. 22. 17:37
 1/3 anonim ***** válasza:

lehet h rossz helyen keresgélsz...

talán nem vagy az este a csajnak, de nem akar megbántani, hidd el keresne ha érdekelnéd..

nem teszed kicsit magasra a mércét? milyen típusú srác vagy?

2009. júl. 22. 18:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Ilyen velem is volt... pedig sokszor a lány(!!) írt rám, elkezdtünk beszélgetni, de aztán pár perc múlva már csak én kérdeztem és ő válaszolt, és ha én nem kérdeztem akkor nagy csend. Néha még annyit se tett oda hogy "és te?" Ha nem kíváncsi azt gondolnál nem ír rám. Ki érti ezt... Talán csak unatkozott?
2009. júl. 22. 18:14
 3/3 anonim ***** válasza:

a lányok imádnak magukról beszélni :D kérdezgesd csak

nekem ez még be is jön mert elég szófukar vagyok...

17/F

2009. júl. 22. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!