Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire jó szerintetek ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jó szerintetek ez a csaj úgy 10es skálán? és miért? Mit gondoltok róla?

2012. aug. 16. 00:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/83 A kérdező kommentje:
3. odáig nem süllyedek le h drogozzak
2012. aug. 20. 03:30
 42/83 anonim ***** válasza:
100%

Képek alapján nem gondoltam volna, hogy még szűz vagy!:)

De akkor is a megszerezhetetlen, elérhetetlen kategória vagy. Miért?! Várj kitalálom. A Páwákra buksz..?!:D

2012. aug. 20. 14:40
 43/83 A kérdező kommentje:
Hát az inkább olyan pasikra akik adnak magunkra. nem hanyagolják el magukat. :)
2012. aug. 21. 07:31
 44/83 anonim ***** válasza:
66%
Én is adok magamra, de lefogadom, hogy egy ilyen "páwa" sokkal nagyobb esélyekkel indul nálad. Hova jut ez a világ...
2012. aug. 21. 13:19
 45/83 anonim válasza:
100%
Előző most te tetteted a gyökérséget, vagy te konkrétan az vagy? Így a 130 kilós "kövérfiúk", akik ráadásul félénkek is... Nem véletlenül nincs nekik barátnőjük, a világot hibáztatják közben a hiba saját magukvban van... Hova halad ez a világ? Szerinted mikor szüleink fiatalok voltak nem ugyanezt mondták rájuk is? Dehogynem. Elcsépelt, jellegtelen duma ez már.
2012. aug. 21. 13:45
 46/83 anonim válasza:
* A "kövérfiús" mondatból kihagytam egy "szoktak beszélni" részletet, enélkül értelmetlen az a mondat.
2012. aug. 21. 13:48
 47/83 anonim ***** válasza:

Ne magyarázz. Véleménynyilvánításhoz mindenkinek joga van.

Csak nem bejön neked a csaj, és azért kötsz belém macsókám?!;D Nem is tudom, hogy kik szoktak alpári módon a másikba kötni, khm khm...

Azért maradjunk már a jó ízlés határain belül, ha kérhetnem. THX

2012. aug. 21. 13:58
 48/83 anonim ***** válasza:
Ja és... Nem, nem vagyok 130 kilós "kövér fiú"!:) Nem tudom, miért hiszed azt, hogy Én egy "130kilóskövérfiú" lennék...
2012. aug. 21. 14:02
 49/83 anonim válasza:
Hát.. hát. Figyelj, te ahogy látom számos dologban igencsak tévúton jársz. Lássuk csak: "Véleménynyilvánításhoz mindenkinek joga van" - Ömmm.. amit te csináltál az NEM véleménynyilvánítás volt. Mi is a vélemény nyilvánítás? Mondjuk a kérdésre válaszolsz így: "szép szemed van!". Ez véleménynyilvánítás. SZERINTED a kérdezőnek, vagy akárkinek szép szeme van. De te mit is írtál? "nem lenne esélyem nálad... te a páwákra buksz!" -- "inkább azokra a fiúkra akik igényesek, adnak magukra" -- "De te akkor is a páwákra buksz, te g*ci!" . Nyilván, nem ezt írtad, de sajnos a burkolt, rejtett üzenete ez volt a mondandódnak... Már megbocsáss, de ez a legkevésbé sem a véleményed kinyilvánítása... -Ha hajlandó vagyok szóvá tenni azt, hogy hülyeséget mondtál, akkor már rögtön be szeretnék nyalni a lánynak :O ?? Nem titkolom szerintem szép. Na és? Ne legyünk már ilyen gyerekesek! Itt van még valami: Ahogy láttam, neked is bejön a kérdező, legalábbis azt írtad. Na, mi is a különbség köztünk? Ha te meglátsz egy szép lányt, ezek szerint rögtön azt mondod, hogy "na, még egy ri.banc, úgyis a tahó par.asztokra bukik, pföjj" ? Ezek szerint igen. Ha én meglátok egyet, akkor ezt mondom: "nahát, de szép lány :)! " Na, ez itt a különbség! Én egy szóval nem mondtam, hogy a 130 kg-s ember te vagy, de rögtön magadra vetted... Annyit mondtam, hogy ezt ők szokták csinálni. De tényleg van ilyen téren problémád, a fentieket látva... Ha így állsz hozzá akkor egy negatív köpködő p.öcs leszel a jövőben (MONDOM A JÖVŐBEN, MIELŐTT RÖGTÖN SÉRTÉSNEK VENNÉD), és nem leszel boldog. Majd amikor már életed utolsó felében ráeszmélsz, hogy "ba.zmeg! ezzel kú.rtam el az életem?", akkor már késő lesz. Az új generációt mindig divat szidni, még akkor is, ha ez az egész egy konzervatív baromság, és nem is sikerül érvekkel alátámasztani... Attól nem leszel "egyéniség" meg "harcos egy jobb világért" (pff.. ez most nem tudom honnan jött ki belőlem :D ), hogy mindent csak szidsz és anyázol, de nem tudsz semmihez se normálisan hozzáállni, ami kicsit is eltér a saját magadban felépített álomvilágtól. Ami sosem fog bekövetkezni. Túl negatív vagy.
2012. aug. 21. 14:47
 50/83 anonim ***** válasza:

Meg akarod magyarázni, hogy hogyan értettem a véleményem. Vicc... Lényegében ki akarod forgatni a mondanivalóm.

Honnan tudod, hogy Én mit hogyan értek? (Megjegyzem semmi burkolt mondanivalóm nem volt.) Gondolatolvasó vagy? Kétlem...

"-Ha hajlandó vagyok szóvá tenni azt, hogy hülyeséget mondtál, akkor már rögtön be szeretnék nyalni a lánynak :O ??" Miért ne... Ez is lehetne akár egy alternatíva.

Ki mondta, hogy nekem bejön? Említettem? Mondtam is egy szóval? Hol látod, hogy azt írtam, hogy bejön Nekem?! Idézd már be légyszíves!:)

"Ha én meglátok egyet, akkor ezt mondom: "nahát, de szép lány :)! "" Igen és mit érsz el vele? Beállsz a sorba, hisz előtte úgy is egymillió srác nyomta be nála ezt a bókot!!

Ha már burkolt célzások... Te pedig gondolom burkoltan céloztál rá, hogy én egy 130 kilós kövér fiú vagyok. Egyébként mondom még egyszer, hogy nincs gondom a a súlyommal!:) Remélem megérted!:D

Életem utolsó szakasza? Az még odébb van egy picivel!:)

Egyébként meg, sosincs késő. Tehát még ráérek!:D

Álomvilág? Barátom, cserélj velem akár EGY napra is helyet. Majd meglátod miféle "álomvilágban" élek!:)

2012. aug. 21. 18:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!