Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek a csendesebb, visszahúzódó lány tetszik vagy inkább a nagyszájú, kihívó lány?
Figyelt kérdés
kort is írjatok#bnbv
2012. aug. 15. 23:51
11/18 anonim válasza:
Miért kell folyton végletekben gondolkodni?
12/18 anonim válasza:
visszahúzódó de egy idő után megnyíló szófosósabb :D aki csendesen de sokat beszél érted? :D
f19
13/18 anonim válasza:
Csendesebb. Én is olyan vagyok. F/37
14/18 anonim válasza:
Csendes, visszahúzódó de ne legyen antiszociális. A másik fajtától, a nagyszájú csajoktól kiráz a hideg.
15/18 anonim válasza:
Csendes. Én is olyan vagyok. 16/F
16/18 anonim válasza:
Őszitén kinézetétől függ..de laza bulis lányokat jobban szerettem.Persze ha fejben is jók.Mert egy nem normális isszákos cigisel bíztos nem járnék.
17/18 anonim válasza:
Ja.. mert a csendes lányok mindig kedvesek mi? Egyik legjobb példa az osztálytársnőm. Sőt, 2 o.társam. De lehet van több is, csak őket nem vettem észre. xD
Azok a csendes lányok a legkétszínűbb, legnagyobb szarkavarók a világon. Meg ált. rib@ncok, csak csendben csinálják, visszahúzódó külsövel. Azt hiszed mert kussolnak, elmondhatsz nekik ezt azt, ugyse fogják elmondani. Nem a f@szt nem. Utána meg ha megtépem őket, akkor sír a szájuk.
._.
18/18 anonim válasza:
#17 Igaza van. Ugyan az mindenki csak a csendesebbek dühösebbek mert félnek beszélni. Nekem a nyitott lányok jobban bejönnek, de ha dögös és nem beszél az sem gond majd később fog:) Csak merjen legalább találkozni vagy valami... Mert én mostanában azt szűröm le hogy a nők nem mernek közeledni semmilyen téren és engem ez zavar, mert nem hagyják magukat felszedni... eltolnak maguktól mindent ... nem tudom jobban mondani 19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!