Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon mit csípnek bennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit csípnek bennem?

Figyelt kérdés

Egy ideje valamiért összekerülök olyan férfiakkal, akik egyrészt 20 év felettiek ( én 17 vagyok ),másrészt pedig fogalmam sincs,hogy mit szeretnek bennem. Van rajtam néhány kiló felesleg és nem szőrtelenítem a lábam se, ezenkívül nem vagyok az a cicababa típus. Mindezek ellenére nincs gondom a szexszel kapcsolatban, a pasik még ki is szoktak nyalni, és tegnap pl. megkérdeztem a mostani pasimat,hogy ő miért vonzódik hozzám és azt mondta, hogy egyszerűen amikor meglátott már belémszeretett, van valami rendkívülien erős a kisugárzásomban és ezért.

Létezik az ilyesmi ?

2012. aug. 15. 19:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Jó emberek vesznek körül ezek szerint vagy vakok:)

Az is lehet megnyerő a személyiséged!?

2012. aug. 15. 19:14
 2/7 A kérdező kommentje:
19:14-igen,ezt mondta a pasi is,hogy érdekes személyiségem van és nagyon szerethető......ez nekem is újdonság volt
2012. aug. 15. 19:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem rengeteg hibám van és néha átlátható vagyok. Mégis egy extrajó pasim van immár fél éve és valahányszor felmerül a kérdés mindig elkönyvelem magamban, hogy majd könyvet írok a válaszról, ha rájövök mi az.
2012. aug. 15. 19:19
 4/7 A kérdező kommentje:
19:19- dettó :D
2012. aug. 15. 19:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Én speciál nem tartom semmire az olyan csajokat, akik csak úgy közlik, hogy őket ki is szokták nyalni.

Közönséges, és értéktelenek a számomra. Tehát én nem csípem az ilyeneket. A kisugárzásod ebből a kérdésből számomra az, hogy értéktelen és közönséges vagy. Bocsánat a nyíltságomért.

2012. aug. 15. 19:24
 6/7 A kérdező kommentje:
19:24- nem hiszem,hogy csak az orális szex kérdése miatt vagyok értéktelen, de a te dolgod, szerintem hülyeség amit írtál
2012. aug. 15. 19:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem csak az orális szex miatt vagy értéktelen, hanem azért is mert nem értetted meg annak a tartalmát amit írtam.
2012. aug. 20. 10:24

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!