Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy csak aki tetszik és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy csak aki tetszik és úgy látszik, hogy én is bejövök neki. Viszont Fb-n még mindig mással van kapcsolatba akivel elvileg nincs is együtt. Ami egy kicsit zavaró. De mintha érdekelne annyira az Fb de elégé zavaró?

Figyelt kérdés
Csók már volt igaz hogy közbe mobilon Fb-zet...aztán másnap újra találkoztunk persze barátai is jöttek előttük csók nem volt sőt nagyon nem is beszélt velem meg semmi aztán amikor kettesben maradtunk (hazakisértem buszon) csók szintén volt persze közben Fb-zet...Csak játszik velem vagy mi? Ez nagyon zavaró vagy egyszerűen mások előtt szégyell? Mit csináljak?
2012. aug. 15. 10:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Szeretem. És nem tudom, hogy mit csináljak.
2012. aug. 15. 11:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem veszed észre,hogy téged szarba se néz?!
2012. aug. 15. 11:04
 13/14 A kérdező kommentje:
Észrevettem. Tudom leszar. Nem vagyok fontos számára. Már bőgtem is ezért (kb 3vagy 4éve bőgtem utoljára) egyátalán nem vagyok érzelgős típus. De így nem megyek 1ről a 2őre nem tudom mi a szart csináljak. Eddig csak kihasználtak, játszottak velem a csajok....Ez az egész nagyon szarul esik.
2012. aug. 15. 11:06
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Fejezzed már be a sipákolást. Mi az, hogy nem tudod mit csinálj? Ha minden igaz, valami dudorodik a gatyádban, úgyhogy légy már tökös. Ezer meg egy nő vár arra, hogy vele lehessél, de ha épp nekiállsz sebet nyalogatni meg pityeregni, akkor semmi nem lesz belőled. Felejtsd el, lépj tovább. Állj neki te is "facebookozni".

Szereted... Mit szeretsz? :D Azt, hogy facebookozik? Max. jól néz ki, és tetszik. De nem szereted...

2012. aug. 15. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!