Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A legjobb barátnőmmel sátorozni voltunk és még volt ott pár fiú is! És az egyik fiú nagyon megtetszett! Nem tudom hogy mit tegyek! (jelzem 21 éves és meg 13) Mit tegyek?
A kérdésed szabványosan indult amit egy sablon válasszal meg lehet oldani de aztán szépen kibontakoztál és bebizonyítottad a közönségnek, hogy milyen is lehetsz nagyjából a valóságban.
"Azért nem tudom hogy hány évesek vagytok de manapság már 10 évesen cigiznek és piálnak!"
Téényleeeg??? Egyes elmaradott országban meg fele annyi idősen embert ölnek mégsem követendő trend a "normális" országokban. Félre ne érts a kettő dolgot véletlen sem mérem egy mércével csak a te védekezésed gyenge. Azt szeretnék elmondani a válaszolók, hogy ha megbecsült és értékes ember szeretnél lenni akkor legyél jó kislány és ne vonulj a marhacsordával mert ezektől nem leszel nagyobb érettebb és ha hiszed ha nem maximum annyi jön le az általad csodált idősebb fiú agyában, hogy "ez könnyű lesz de még várok 14 éves koráig inkább nem akarok sittre menni mert ott a végén engem d*gnak". Sok sikert a továbbiakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!