Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezekszerint kedvel?
Hello mindenki.Adott egy 20 éves fiú,és egy fiatalabb csaj.A csaj én lennék.És egy közösségi oldalon ismertem meg,ahol felvettem barátnak,ő pedig küldött egy e-mailt,és válaszoltam,aztán a második e-mail után ráírtam chaten.Aztán megkérdezte hogy felvehet.e facebookra.Alapjában véve nyelvtanulást is együtt csináljuk,meg sokat segített már nekem.Magától mondta hogy hasonlóak a közös dolgaink.Meg néha kérdez tőlem egy-két dolgot meg néha dícsér hogy okos vagyok,meg ilyesmik.Ezekszerint kedvel?Azt mondta,mikor klrdeztem,hogy lehetünk barátok.Most mondta hogy felvehetem skypera.Ez a nyelvtanulás miatt.Meg aztán kérdeztem hogy én is segíthetek-e neki mert szívesen.Hát mondott is példát hogy mibe.És kíváncsiságból megkérdeztem hogy van-e msnje,de csak kíváncsiságból,megadta 2 e-mail címét,egy másik profilt,de még a telószámát is.Lehet hülyeséget kérdek,de csak barát,vagy esetleg kicsit több?De ugye nem veszélyes?Abszolút nem veszélyes oldalról jött:)
Amúgy annyi van még bennem a skype-ról hogy vajon nem fog-e a csalódni bennem.A fényképei alapján átlagos kinézetű,aranyosnak tűnik,csak egy fényképe van,ami az oldalon volt fent,azon helyes:)
Szerintetek akkor kedvel?És az e-mailt a bemutatkozásom alapján írta?
u.i.:elnlzést amiért hosszú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!