Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel filmet karunk nézni és kéne pár jó ötlet mert nem találok?
A legjobb választás a Barátság extrákkal.
Amit leírtál, az mind igaz rá. De szerintem ami még a barátnődnek nagyon tetszene, az az Örökkön örökké. Ez egy romantikus film egy kis humorral. A Hamupipőke "története". Nagyon romantikus és eddig nem hallottam olyan lányról, akinek nem tetszett volna. Én nem vagyok nagy Disnep-is de ez nagyon jó. Hidd el.
12-es én nő vagyok, és a legtöbb romantikus filmtől a falra tudnék mászni. :) Nálunk inkább a barátom kedveli őket, legalábbis nagyobb a "tűréshatára" ebben. :)
Nem kapcsolódik, csak kiegészítésként..:)
A felhők felett három méterrel tényleg jó film! 22 éves lány vagyok, nem szeretem a csöpögős nyálas filmeket, ezt meg sem akartam nézni, de "rávettem" magam és pozitívan csalódtam. Nem túl kiszámítható a film, nem csöpögős. :)
A másik a Marley és én. Nagyon szép történet, bár kicsit szomorú a vége.
Holiday, Amíg a Jackpot el nem választ, Waiting for forever, Nászajánlat
Ezek is nagyon jók szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!