Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 21 évesen baj hogy még mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 évesen baj hogy még mindig nincs barátnőm?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy nekem csak a szőke nők tetszenek Talán ez is közrejátszik ebben.Baj ha valakinek csak a szőke nők tetszenek és 21 évesen még nincs és nem is volt barátnője? Mit tudnék ellene tenni? Mindenkinek a válaszát, véleményét várom!
2009. júl. 22. 09:02
 1/9 anonim ***** válasza:

nem artana tobb infot adni.

Szerinted miert nincs baratnod,hogy nezel ki(nem ez a legfontosabb),vagy nemtommegymit>valami infot meg.

2009. júl. 22. 09:11
 2/9 anonim ***** válasza:

amugy nem BAJ csak neked rossz gondolom.

elso voltam.

2009. júl. 22. 09:12
 3/9 anonim ***** válasza:

Legyél nyitottabb. :)

Járj el ide-oda vagy ismerkedjél neten vagy akárhol. Akkor csak összejön. Persze ha Jenna Jameson-t keresed, akkor sokáig tart a keresés. :) De vannak szép szőke nők, akik normálisnak is tűnnek. Mondjuk Én nem vagyok ilyen haj b*zi, de legjobban a fekete és a sötét vörös jön be. De ha barna vagy szőke a leányzó az se baj, mert van más ami megfog benne. ;)

(bár régen Én is a szőkéket preferáltam, aztán mégis vörös lett az első barátnőm. :) )

4/9 anonim ***** válasza:
100%

nem feltétlenül baj, inkább érdekes, fura.

minden bizonnyal az a gond, h túl magasra tehetted a mércét, így bármilyen csaj jött, sosem volt elég jó neked.

add lentebb az igényeid

5/9 anonim ***** válasza:
86%
Ha téged zavar, akkor baj. Ha nem, akkor pedig nem érdemes foglalkozni vele. De hidd el, lehet úgy is normális életet élni: én is lassan betöltöm a 21-et, mégsem volt még soha barátnőm (sőt, nem is akarok, mert nem hiányzik az a rengeteg nyűg, ami a nőkkel van) és nem lettem se b*zi, se beforduló, kommunikációképtelen fogyatékos, se szeretethiányos, kibírhatatlan hülyegyerek.
2009. júl. 22. 09:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj hogy még nem volt barátnőd, a jövőben pótolható hogy legyen. Én is úgy kezdtem hogy csak a legszebb nők kellenének és rájöttem hogy nemcsak a külső számít.(sőt inkább másodlagos). Végülis van sok szingli szőke lány, akár még össze is jöhet egy ha ismerkedsz. De ha kialakulóban lenne egy kölcsönös szimpátia egy barna lánnyal szerintem nem érdemes visszautasítani.
2009. júl. 22. 10:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Így van, nem kéne csak a szőkéket várnim nekem meg mindig a szőke pasik jöttek be, most fekete hajú barátom van, akit nagyon szeretek:) Úgyhogy nézz körül jobban és ne csak a külsőt számítsd, mert lehet h jó a csaj de ha egy elkényeztetett hülye kis liba akkor kitörölheted vele a seggedet:P

Sok sikert:)))

L18

2009. júl. 22. 11:25
 8/9 A kérdező kommentje:

Perzse hogy nem dilibogyókra gondoltam, és nem is érdekelnek a "szőke nős" viccek :)

De 21 évesen lehet még hogy változzon az ízlési szokásom?

2009. júl. 22. 14:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Persze hogy lehet:) Elvégre nőni is 22 éves koráig nő az ember:)

csak lehet h tényleg lejjebb kéne adnod az elvárásaidból.

előző vtam (kommented előtti)

2009. júl. 22. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!