Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pontozzák le mostanában azokat az embereket, akik normális választ írnak, s a "hasznossági átlagjuk" is 85% felett van (tehát tudhatnak valamit. )?
Figyelt kérdés
Visszanézegettem elég sok kérdést ebben a témakörben,és megdöbbentő volt számomra,hogy mennyi embert lepontoznak,mikor valóban hasznos válaszokat írnak.Azért tettem fel az alábbi kérdést,mert rengeteg helyen is felvetették ezt a problémát,maguk a válaszadók,kérdezők is,hogy vajon ki az,aki ezzel szórakozik?!Szerintem nem százas az illető,rosszabb esetben az illetők...2009. júl. 21. 22:08
11/15 anonim válasza:
jaj, ismerős a helyzet:D én nem sumákolok, nyíltan megmondom, amit épp gondolok, elvileg ez az oldal célja...és ez sok embernek nem tetszik..meg tudod, aki nem követi azt az elvet, hogy "Egyél szart, 1millió légy nem tévedhet" az mindig le lesz pontozva...el kell fogadni...a lelkiismeretem tiszta, mert tudom, hogy igazam van, még ha annyi embernek fáj is;)
20/L
12/15 anonim válasza:
Amugy en meg azt vettem eszre, hogy ezen az oldalon nem a racionalis viselkedest meg a kompromisszumokat kell tamogatni, hanem a hisztit. Igenis, hagyd el a pasit minden kis aprosagert, mert tuti el fog fajulni, es csapj pataliat, az az egeszseges. Mindenki baromi konnyen dobalozik ezzel, bele se gondolnak, mennyire nehez lehet ez az illetonek.
13/15 anonim válasza:
Előző: ez igaz, de egy kívülálló sokkal könnyebben átlátja a helyzetet, és mivel nem elfogult, racionálisabb véleményt tud kialakítani. Például megcsalós kérdésnél, valószínűleg jobban tenné a kérdező, ha azokra hallgatna, akik azt mondják hagyja el, csak hát neki nagyon nehéz, mert hát szereti, meg keresi a kifogásokat. Tanácsot adni lehet, de hogy valaki megfogadja -e, az csak rajta múlik, az a saját döntése.
14/15 anonim válasza:
Ja, és látjátok... Tegnap még 83%on voltam, ma meg már csak 82%. Pedig nem írtam se hülyeséget, se bunkóságot:D
15/15 anonim válasza:
Az első válaszolónak, én is 14 éves vagyok.
Úgy gondolom, azért, mert a mai fiatalság túlságosan önfejű és megy a saját feje után, azt hiszi, hogy ők a lázadó generáció, mikor ez egyáltalán nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!