Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegyem meg?

Figyelt kérdés
nyírajm ki magam? néha életképtelennek érzem magam.
2012. aug. 13. 16:48
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

jó persze most nem tudnám megtenni, csak úgy érzem közelítek felé hogy már nem fog érdekelni semmi, hacsak nem változik valami.

de én próbálkozok, próbálok munkát találni, bármit, próbálok normális nőt találni, de mindig csalódnom kell, a "barátokról" nem is beszélve, ők meg csak a saját érdekeiket nézik minidg.

2012. aug. 13. 17:02
 12/12 anonim ***** válasza:

Kérdező: itt azért vagyunk, mert jókat lehet szórakozni a kérdéseken (a másik meg az e-z-o-t-é-r-i-a rovat), de ha, komolyan gondolod ezt, akkor azonnal felejtsd el!

Volt már rá példa, hogy írtak, hogy tedd meg, ne tedd meg, meg amúgy sem mered megtenni, meg a többi f.szság. Sajnos, komolyan gondolta az illető és megtette!

Ebből kiindulva, ilyen kérdésre TILOS úgy válaszolni, hogy tedd meg!

Amúgy meg, nekem sem jött be az élet, hiába van munkahelyem, de nem mindig vagyok depis!

Ja és még valami: NEM vagy egyedül a problémáddal! A megoldáson kell törekedni!

2012. aug. 13. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!