Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a jó csók?
Figyelt kérdés
Kérlek írjátok le részletesen, nagyon parás vagyok... Tudom mindenki mondja hogy jön magától, de az összes ismerősöm azt mondja hogy mikor először csókolózott eléggé bénázott, én pedig ezt szeretném elkerülni mert a párom már gyakorlott...2012. aug. 13. 15:12
1/4 Kleo25 válasza:
nagyon jó, az első nekem se volt a legjobb de a második már nagyon jó volt, ne parázz légy nyugodt nem fog fájni.
2/4 anonim válasza:
nekem irtó rossz volt az első a pasi hirtelen le smárolt én meg azt sem tudtam hogy most mi van így utólag már nevetek rajta de akkor irtó ciki volt szerintem :DD 19/L
3/4 anonim válasza:
Őszinte leszek: Hatalmas kétségeim voltak, azzal kapcsolatban hogy jó leszek-e az első alkalomkor. Egy buliban lekapott egy srác és azonnal tudtam mi a dolgom :D:D Nagyon sok múlik, hogy a másik fél jó-e vagy sem... ha te bénázol, az azért van mert szar a vezetőd! Nagyon sok múlik azon kivel csinálod :) Szóval az ismerőseid nem csókkirállyal voltak :P
4/4 anonim válasza:
Nem a vezetőtől függ. Elsőre is lehet ösztönből jól csókolni. Én amikor először csináltam, fel se tűnt a másik félnek, hogy az első volt. Persze másodjára sokkal jobban sikerült már :-)
Amúgy minden csók jó, csak én azt nem szeretem, amikor a szájrapuszit valaki már csóknak nevezi, az még nem az szerintem. A legjobb, amikor a nyelvek már "táncolnak egymással", de az őrült tempójú nyelvfickándozásért már én se vagyok oda.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!