Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 2 lány 2 fiú ottalvós kerti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 lány 2 fiú ottalvós kerti sütögetős, medencés buli?! Milyen "játékokat játszunk"? 17éves korosztály:D:$

Figyelt kérdés
2012. aug. 12. 23:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
utolsó: "burzsuj pulyák"? A 17 azt jelenti hogy nyári szünet van te idióta.
2012. aug. 12. 23:30
 12/16 anonim ***** válasza:
ááááh ezt jól beszoptad, barátom :D:D
2012. aug. 12. 23:31
 13/16 anonim ***** válasza:
10-es ezen szakadok XD
2012. aug. 12. 23:32
 14/16 anonim ***** válasza:

Nyári szünet... Biztos én mozgok rossz társadalmi rétegben, de az összes ismerősöm (17-19 korosztályról beszélek) mind vért hugyoznak azért, hogy legyen némi zsebpénzük, nem még, hogy medencés buli sütögetéssel...

Na, de visszatérve az eredeti kérdésre. Játszani akartak. Jó. Nyilván észrevetted, hogy van egy testrészed, mely növekedésre képes, ha nedves női testet lát élőben. És feltételezem ilyen medencés bulikba az ilyen királykisasszonyokat szokás hívni (én nem tudom, szőrös humanoid vagyok), sz'al a játék a medencébe kezdődik. A neve legyen: Lankadatlan érdeklődés

A játékot a két fiú játssza. A lényeg, hogy az nyer, akinek később ágaskodik a kis fütyije. Bár ez normális 17 éveseknél nem tart sokáig, úgyhogy ki kell találni mást is.

Ugyan nem tudom, hogy ennek az elb@szott nemzedéknek (sajnos hozzátok tartozom), mi okoz perverz örömöt, de gondolom piával és drogokkal kapcsolatos. Jó, meg szexel, de az nem para. Na, akkor neten vannak ilyen "részegedj okosan" társasjátékot. Nyugodtan játszatok ilyesmit. Vagy mit tudom, ha medence van akkor csak akad egy kib@szott konzol. COD4/FIFA, a vesztes iszik. Bár a lányok lehet nem örülnének neki, de akkor ajánlom a PINATA FARMOT. Aranyos kis színes ge_ikkel kell versenyezni. Unokahúgommal voltam kénytelen játszani ezzel. Egy életre megutáltam az ilyesféle "perverziókat".

Persze, ha idősebbek lennétek, akkor mondanám, hogy nem feltétlenül kell játszani, dobjatok össze egy láda sörre, pár doboz cigire és beszélgessetek egymással. Mint pl. az Iráni atom helyzet, a cigánykérdés megoldása, a halálos büntetés létjogosultsága, IV. Béla tevékenysége, a holografikus multiverzum létjogosultsága, a húrelmélet bizonyítása, vagy arról ki mit olvasott utoljára, vagy csak simán az első zsidótörvényről.

Persze, ha ez nem jó, mert gondolom a lényeg az lenne, hogy partiba vágjátok a nőstényeket, akkor csak simán itassátok le őket.

2012. aug. 13. 01:23
 15/16 anonim ***** válasza:
már megvolt a buli? vagy később lesz?
2012. aug. 21. 01:26
 16/16 anonim ***** válasza:

Társasjátékok:

Activity 18+ (Erotikával fűszerezve) -

Buliszervíz felnőtt társasjáték -

Alkohol+részegedj okosan

Vagy egy kis piálás is beleférhet

vagy egy kis sex akkor vegyél sexdobókockát!

2012. nov. 18. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!