Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szexuális töltetű, erotikus zenét tudnátok aláfestésnek az estéhez?
Figyelt kérdés
Főként instrumentális érdekel, de ha van benne valami nagyon lágy ének, az oké.
Tipikus "kívánós" dalokat - pl Road - Nem kell más - vagy sztriptízes - Pussycatdolls- Buttons - dalok most nem érdekelnek, inkább csak valami lágy,de nagyon szenvedélyes zene.
Köszönöm!
2012. aug. 12. 20:02
1/12 anonim válasza:
régi de jó :)
2/12 A kérdező kommentje:
Nem ismertem, kicsit drogos beütése van, de tetszik:) Köszönöm válaszod ;)
2012. aug. 12. 20:12
3/12 anonim válasza:
4/12 anonim válasza:
5/12 A kérdező kommentje:
Nektek is köszönöm, bár a Freezing Moon kevésbé lágy:D de azért, mivel imádom a rock zenét, tetszett;)
2012. aug. 12. 21:32
6/12 anonim válasza:
barefoot on the beach http://www.youtube.com/watch?v=9u6jKV9TPLc
7/12 anonim válasza:
Keress ra a Buddha Bar vagy Cafe del Mar zenekre a youtube-on.
8/12 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=9Pes54J8PVw&feature=share mi mindig erre csináljuk :PP
10/12 anonim válasza:
9-es vagyok. Visszavontam. Csak a kérdést olvastam el az alatta levő szöveget nem.
Am Kasza Tibi-Nem kell más vagy régebbről Zámbó Jimmy-Te vagy aki kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!