Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem nő a cicim?
Figyelt kérdés
sziasztok! 17 éves vagyok és még mindig nem kezdett nőni a cicim, ezét sokat csúfolnak is.
Mit csináljak, hogy nőjön?
2012. aug. 12. 11:42
21/29 B25 válasza:
Én úgy tudom h kinek NAGYON KORÁN kezd el nőni annak később lógni fog de az hülyeség h már nem is fog!!!! Szerintem veled nincs nagy gáz majd kialakul légy türelmes!
22/29 anonim válasza:
Szia! Én 20 vagyok és nekem sincs semmi mellem, de szó szerint semmi és így ez által semmi formája! Nem akarlak elkeseríteni, de, hogy engem is nyugtassanak, amikor 17 voltam, mindenki nekem is azt mondta, hogy még nőni fog, ne foglalkozzam vele és, hát nem lett belőle semmi, egy cseppet sem nőtt azóta!!! Én nagyon rosszul érzem így magam a bőrömbe és rengeteg bántást kaptam már ez miatt a fiúktól, így, amint lesz rá lehetőségem, megcsináltatom, manapság már olyan természetesre megtudják csinálni, hogy senki nem jön rá, hogy ez csináltatva van csak akkor jönnek rá, ha megmutatod a vágásheget!! Ennyit erről, az meg mese, hogy a férfiak nem szeretik a plasztikáztatott melleket, mivel észre sem lehet venni, amint írtam! De még mindig szebb egy szép csináltatott természetes, mint egy formátlan, férfias semmi mell!
23/29 anonim válasza:
Utolsó ha mutatsz róla képet, én megnyugtatlak hogy sokkal szebb így természetesen, mintha "meg lenne csináltatva". Az mű, mégha azt mondják sokan hogy természetes hatása van, hát. Lehet úgy is szép ha nem viszed túlzásba, de én ha az én barátnőm lennél, lebeszélnélek róla hogy plasztikáztass, inkább meggyőznélek róla, hogy kicsi- kicsi, de ez így is szép. Nő vagy, a cicid is nőé, még ha kicsi, akkor is.
30F
24/29 anonim válasza:
Dehogy mutatok róla képet, egy " nincs mellről" nem lehet képet mutatni! Nézz rá a sajátodédra és olyan az enyém... nem viszem a plasztikáztatást túlzásba, nem csináltatok nagyokat, a popsimhoz alakíttatom a mellméretem és ahhoz olyan B kosarú kell, mert elég vékony vagyok, de számomra a mellemen kívül tökéletes a testem, így szeretném ha a mellem is tökéletes legyen a popsomhoz, mivel a fiúk az arányos nőket szeretik!
25/29 anonim válasza:
nekem kifelyezetten tetszik a mini cici
26/29 anonim válasza:
És mi lesz akkor, ha majd megnől a popsid? És a cicid marad B kosaras?
27/29 anonim válasza:
Miért nőne meg a popsim? Vigyázni fogok az alakomra, hogy arányos maradjon, a fenék meg csak úgy magától nem nő csak ha hízik az ember!
28/29 anonim válasza:
Simán lehetsz nőies. Egy formás test, jó frizura, szépen megoldott körmök, ilyesmik nagyon sokat tesznek érted! És a legfontosabb, hogy ezek mellett érezd Te is azt, hogy tettél magadért, és nőies vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!