Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jó, de mégsem! Többet érzek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó, de mégsem! Többet érzek vajon, mint hittem?

Figyelt kérdés
Házas vagyok, bár nem tökéletes a kapcsolatunk, ahogy egyik sem. Van egy ismerősöm, aki egy picit, bejön, viszont egyébként nem tudnék vele kapcsolatban lenni. Még akkor sem, ha egyedülálló lennék, mert egyszerűen olyan a természetünk. A fura, hogy mostanában elég sokszor vele álmodom, össze is jöttünk már párszor és akkor jó érzés vele lenni. Nem akarnék tőle komolyan semmit, de nem értem miért van ez. Bár tényleg jó érzéssel is ébredek, mégis kezd már zavaró lenni az egész.
2012. aug. 12. 10:47
 1/2 anonim ***** válasza:
A megfelelő helyre jöttél, hiszen itt mindenki táv-gondolat olvasó.
2012. aug. 12. 10:54
 2/2 A kérdező kommentje:

Pontosan mire is gondoltál?

"Távolvasó"? Vagy "távgondolat"?

Köszi a tanácsot, hasznos volt.

2012. aug. 12. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!