Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan hódítanál meg egy nőt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítanál meg egy nőt, mivel vennéd le a lábáról?

Figyelt kérdés
Aki a legjobb,legötletesebb választ adja,priviben tovább haladunk:)
2012. aug. 11. 19:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Ez csak akkor működik ha a lánynak is bejövök . ÉS ugye mondjuk elsőre , külsőt tekintve, mert még nem ismer.

Mond egy helyszínt, hogy ez hol történne meg kérdező!

Vagy esetleg már ismerem a lányt régebbről, vagy még totál ismeretlen és csak meglátom valahol, ő is engem, és újak vagyunk egymásnak de tetszünk egymásnajk???

2012. aug. 11. 19:52
 2/15 anonim ***** válasza:

Én kigáncsolnám. Abban jó vagyok. *szemöldök rángatás*

Na? na?

2012. aug. 11. 19:53
 3/15 anonim ***** válasza:
Szórakozóhelyen:Rámosolyognék, kicsit úgy tennék, mintha nem érdekelne. Párszor elmennék mellette, szemeznék vele, majd újból gy tennék, mintha nem érdekelne. Mikor már látnám hogy felkeltettem az érdeklődését, hagynám, hadd figyeljen,és egy kis idő múlva, ha elmenne táncolni, lassan mögé kerülnék, és megcirógatnám a vállát, majd a fülébe súgnám, hogy "nagyon tetszel"...
2012. aug. 11. 19:53
 4/15 anonim ***** válasza:
Bmw
2012. aug. 11. 19:57
 5/15 anonim ***** válasza:
elővenném a far.am
2012. aug. 11. 19:58
 6/15 anonim ***** válasza:

"nekem a Balatonban összeszokott menni kicsi 20 centisre"

tuti poén

2012. aug. 11. 20:00
 7/15 Mókusgyilkos ***** válasza:
ez kész XD
2012. aug. 11. 20:03
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan ember akinek annyi is elég, hogy szépen kedvesen mosolyog a lányra a lány is észreveszi és megtetszik a pasi a lánynak is, aztán a pasi le sem veszi a lányról a szemét, majd megsimogatja váltol lefelé a karját , majd a kezét és a csaj epekedve várja h mikor fogja legközelebb látni...
2012. aug. 11. 20:05
 9/15 anonim ***** válasza:
Én láncfűrésszel veszem le a nőket a lábukról!
2012. aug. 12. 01:44
 10/15 A kérdező kommentje:
Eddig bizony egy sem volt megfelelő,fantázia nincs a válaszokban:)
2012. aug. 12. 04:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!