Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljek vele? Tetszik a srác, de a viselkedése nemnagyon.
Figyelt kérdés
szóval van egy srác aki tetszik, meg elvileg énis neki, ma taliztunk. jófej meg minden csak az nem tetszik h nagyon az az elkényesztetett 'rosszfiú' tipus.. azzal még nemis lenne gondom hogy cigizik meg iszik néha.. de az nem tetszik h olyan mintha 'meg akarna vásárolni' szóval ezvolt a legelső talink ő meg már üccsit vesz nekem, meg meg akart hívni moziba, tudom hogy csak udvarias akar lenni de én nem olyan lány vagyok akit megvásárolhat.. ugyanakkor 1x volt egy elég bunkó szólása is, de utána bocsánatot is kért. ti beszélnétek erről vele? ha igen akkor hogy? vagy inkább hagyjam? vagy fogadjam el így?2012. aug. 11. 18:06
11/15 anonim válasza:
Ebbe a kategóriába NE írj ki kérdést, mert kötekedő parasztokkal van teli, elég kicsi az esély, hogy értelmes választ kapj...
Én megértelek egyébként, én is rosszul érzem magam már attól, ha meghívnak egy kólára.
Kezdetben furán is nézett rám mindenki emiatt, viszont mára már megszoktak, és én is próbálom visszafogni magam.
Egy kóla meg egy mozi még nem a világ, és legközelebb vissza is lehet hívni, vagy venni neki valamit, amire mondjuk szüksége van, csak elfelejtette megvenni, esetleg ha nem pénzzel viszonzod, akkor mondjuk ha nála vagy, rendet raksz neki, főzöl neki valamit, viszel neki sütit, vagy ilyesmi :)
Mondjuk ez még friss dolog, de szerintem próbáld meg, nem kell egyből kapcsolatot kezdeni, randizgassatok még, aztán kiderül :)
12/15 anonim válasza:
4-es válaszoló. Megbeszélni vele? Muszáj? Mit?? Azt, hogy udvarias akar lenni, csak nem tudja a kis csaj értékelni?? Ti aztán éltek haltok, az emancipációért...
13/15 anonim válasza:
A 12-es megmagyarázta a semmit gratula.
14/15 anonim válasza:
az utolsó lány tök jókat mondott. Ez egy gesztusként simán felfogható. Végül is ha már úgyis két emberről van szó, te is tehetsz érte ezt-azt például hogy hagyod hogy meghívjon, meghívatni nem kell.
15/15 anonim válasza:
De kínáltál neki alternatívát? Mert visszautasíottad, szóval nála szereztél egy rossz pontot. Ha engem visszautasítanak, akkor abból azt szűröm le, ohgy ideje arrébb állnom. Vissza fogod még sírni, majd meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!