Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogykell egy férfit meghódítani, elbolondítani?
Ha van egy ismerősöm, tudom, hogy kedvel, én is őt, hogyan csábíthatom el?
Nem kalandra gondolok, hanem kapcsolatra.
Hogyan vigyem tovább a dolgokat? Ő elég félénk jellem.
Oké, akkor egy kérdés.
Hogy foghattam meg valakit a főzésemmel, ha mondjuk még nem kerültünk olyan szituba, hogy megmuttasam, hogyan főzök, illetve velem van, de még nem került sor a szexualitásra.
Na akor bukta az elmélet! Ezekkel az esetekkel mi van? A kapcsolatok 80%, így kezdődik ám.:)
Értsétek már meg kérlek szépen, hogy nem szexel akarom elcsábítani. Nyilván később mindent megadok majd neki, ha úgy alakul, de nem azzal akarom megszerezni.
A személyiségemmel, amit alapvetően kedvel, hát ezt akarom elvinni abba az irányba, hogy több is legyen belőle.
Értitek már?
Én nő vagyok, és első randin ágyba bújtam a barátommal. Azóta is együtt vagyunk. Nem tinik vagyunk, a szexből nagyon sok minden kiderül felnőtt emberek számára...
Hát nekünk az derült ki, hogy összepasszolunk - minden téren.
Csak a nő ismerőseimre alapozok, akik beestek a férfi ágyába és bukta lett a vége.
Nem minden férfi értékeli, ha rögtön mekap. A volt párom ez a kategória volt. Azt vallotta, egy nőben legyen tartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!