Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, feleségek! Lefeküdtek egy férfival egyetlen alkalommal, ha 20 millió forintot ajánlana nektek?
Figyelt kérdés
Úgy, hogy lenne autó, lakás és egyéb hitelesek.2012. aug. 11. 14:16
11/21 anonim válasza:
20 misiért sztem bárkivel lefeküdnének aki ribizli a lányok közül,még 1 ilyennel [link] is,ha adna nekik 20 millát:D
13/21 anonim válasza:
ma 15:33
Csókolózni nem akarnék vele, az biztos...
14/21 anonim válasza:
Még nem vagyok feleség, de van barátom, és biztos nem feküdnék le mással, se 20 milláért, se többért. Ilyen téren csak a barátomé vagyok.
16/21 anonim válasza:
Dehogyis!Örökké bántana, lelkifurkám lenne miatta.Ja, és ribancnak érzném magam. 15/L
17/21 anonim válasza:
15:33-as:
Hű, még azt hittem, hogy én vagyok ronda, majdnem félrenyeltem a képet nézve.
Sajna pillanatnyilag nincs fölös 20 millióm egy ilyen akcióra, 20 Milka csoki is megteszi?
30/f
18/21 anonim válasza:
van párom, de ha nem lenne akkor is nemet mondanék! nem egy tárgy vagyok akit meg lehet venni! inkább fogok éhen halni mintsem a becsületemet eldobni! de ha meg valaki ilyen ajánlatot tesz akkor annak tuti van valami betegsége és azért nincs más ötlete egy szexre
18L
19/21 anonim válasza:
15:52
Milkacsokiért is festek szép meztelen néniket. :-)
20/21 anonim válasza:
15:52 Mindenkinél van rondább,mint ahogy a fordítottja is igaz,egy szépnél is van mindig szebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!