Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elrontani egy csókot/smárolást?
Figyelt kérdés
fogak koccannak stb.. ? értelmes válaszokat várok,előre is köszönöm !!!2012. aug. 11. 10:58
2/9 anonim válasza:
túl sok nyelv, összeakad a 2 nyelvpiercing :D,
6/9 anonim válasza:
Rossz szájszag, sok nyál, túl heves nyelv körzés , mintha turmix gép lennél. Szerintem a fog koccanás annyira nem gáz. Nekem előző pasimmal az első pár csóknál mindig összekoccant a fogunk és ettől függetlenül nagyon jó volt. Meg hát lehet a másik fél pl. jobban preferálja a lassú csókot mint a heveset, de erre csak idővel jöttök rá, melyik félnek mi a jó. Pl. barátommal az első csókunk nagyon heves volt, még mondta is, hogy nem számított ilyen heves csókra és mi visszafelé haladtunk, mert egyre lassabb és érzelmesebb csókjaink lettek idővel.
7/9 anonim válasza:
A fogak koccanása nem gáz. A gáz az, ha az egyik fél nincs tekintettel a másik igényeire, tehát csak a saját feje után megy.
Nekem a jó csók az változatos... akár egy hosszú csókon belül is lehet váltogatni a különböző technikákat, csak figyelni kell a másik reakcióit és alkalmazkodni a pillanatnyi igényekhez - és akkor lehet egyszerre gyengéd, szenvedélyes, vad, stb.
8/9 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM SZÉPEN MINDENKI VÁLASZÁT !
2012. aug. 11. 11:56
9/9 Solarian válasza:
Szerintem a leghervasztóbb (persze az alapvető higiéniai elvárásokat leszámitva) amikor a csaj nem használja a nyelvét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!