Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett mára divat az, hogy valaki meleg?
Régen ez nem volt divat, főleg nem mutogatták magukat nyilvánosan. Gondolok itt arra, hogy felpakolják a b*zi képeiket az internetre, így akarnak népszerűek és divatosak lenni, örömmel mesélik azt, hogyan létesítettek egy másik férfival szexuális kapcsolatot a westend wc-jében... stb...
Pár éve még nem voltak ennyien. Azt hiszik ez a divat és a trendi? Nem értem... Ha így haladunk 50 év múlva már gyerekek se fognak születni, mert mindenki bi lesz vagy meleg...
nem nem. ők nem melegek. csak úgy néznek mi , mintha azok lennének.
hogy miért menő ez manapság?
mert ez tetszik a csajok egy nagyon felszínes, üresfejű és egyszerű rétegének. az értelmesebbek meg halálra röhögik magukat rajtuk, és azt mondják hogy ha ezek az emberek pár év múlva visszanézik magukról ezeket a képeket, el fognak süllyedni szégyenükben.
L/19
Sokkal több a leszbikus, sokkal bátrabbak is, és simán, nyilvánosan is marha bevállalósak tudnak lenni. Főleg a fiatalabb korosztályban.
A divatolás pedig egyszerű: liberalizmus szüli. Mit vársz? Az iskolában nincs TANÍTÁS, NEVELÉS. Nálunk a szünetben mindig ment az anyázda, és ha voltam oly' gyarló, hogy rájuk szóltam, még én voltam a rohadt gyökér... a tanár természetesen meg minden esetben inkább lapult, mint az a bizonyos a fűben.
Ha nincs nevelés, nincs tartás se. Ennyi.
Semmi bajom a homoszexualitással, toleráns ember vagyok, de mindennek megvan a maga helye. (a magánéletben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!