Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire esélyes ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire esélyes ez?

Figyelt kérdés
Mostanság újragondoltam pár buszos napomat és úgy tűnik nem csak a tini lányok mutattak jeleket, hanem a korombeli huszonévesek is. Eddig nem akartam elhinni, mert alapból a túl fiatalos alkatom, termetem miatt csak a tiniknél volt esélyem. De mostanság visszagondolva, még érett munkába járó nők is adtak olyan flört jelzéseke, aki tudja mik ezek, olvasott róla annak nem újak ezek. De tényleg lehetséges lenne, hogy egy igazi, érett nőnek egy kisfiús alkatú, babaarcú srác jöjjön be?

2012. aug. 10. 22:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem csak a gyerekükre emlékeztetted őket..
2012. aug. 10. 22:27
 2/8 Mókusgyilkos ***** válasza:
hallottál már a pedofil papokról?
2012. aug. 10. 22:28
 3/8 anonim ***** válasza:
első ... aahahhhaahaXXDhhaau,pfuh
2012. aug. 10. 22:31
 4/8 A kérdező kommentje:
22 vagyok, a nők meg úgy 25-29 körül lehettek max. Igen, tudom én látszatra csak 17-nek nézek ki átlagolva, de akkor is fura, hogy pont ugyanolyan flört jeleket adtak, mint a tinik, ha még nem durvábban.
2012. aug. 10. 22:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, lehetséges, hogy bejössz nekik, de ez csak flört, nem hinném, hogy bármi mást akarnának tőled. Persze azért kinézem néhány nő társamból, van olyan végülis, hogy a nő idősebb egy kapcsolatban.
2012. aug. 10. 22:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Az volt a legfurább, hogy még mintha zavarban lettek volna mellettem vagy izgatottak lettek volna, olyan jeleket is láttam rajtuk. De az is poén, hogy volt, aki magasabb volt tőlem, mondjuk ez tiniknél is van, mégis dobják a jeleket nekem.
2012. aug. 10. 22:50
 7/8 anonim ***** válasza:

figyu most már kíváncsi vagyok mégis milyen jeleket dobál neked ez a rengeteg nő, meg tini csaj.

Mert ha ilyen szuper pasi vagy hogy a francba nem mozdulnak rád, szóval arra célzok, lehet csak te reagálód túl, vagy túl sokat gondolsz bele.

2012. aug. 10. 22:52
 8/8 anonim válasza:
Lehetséges.Még olyanról is tudok hogy egy 30 éves srác feleségül vett egy 60-70 éves nőt is.
2012. aug. 11. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!