Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha egy lánynak 18-19...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha egy lánynak 18-19 évesen egyáltalán nincs melle, az számotokra negatív?

Figyelt kérdés

Régebben duci voltam, akkor is nagyon kicsi mellem volt, de most lefogytam. És a mellem is teljesen eltűnt. A felsőtestem olyan, mint egy 12 évesnek.

Mit kellene tennem? Teljesen el vagyok keseredve!!!! :(

2012. aug. 10. 20:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

"Ki szeretne bele egy lányba, akinek nincs melle?"

Hidd el sokan vagyunk ám olyanok! :)

2012. aug. 10. 20:39
 12/25 anonim ***** válasza:
Mennyi az annyi? Melltartóméret?
2012. aug. 10. 20:43
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
Műttesd meg akkor amikor már saját kereseted lesz. Sok pasinak számít a mell. Na meg jobban is néz ki egy nő mellel mint melletlenül.
2012. aug. 10. 21:01
 14/25 anonim ***** válasza:
Ha az alakod amúgy rendben van és szép, formás a popsid. Lehet kicsi is, csak formás, és szép az arcod, akkor nagyon is sexy és kívánatos vagy számomra.
2012. aug. 10. 21:16
 15/25 A kérdező kommentje:
Hát ahogy lefogytam nem vagyok még valami formás. Valamint picit lóg a bőröm is, de ezeken próbálok változtatni.
2012. aug. 10. 21:27
 16/25 anonim ***** válasza:

4. vagyok. Nem akarom megműttetni semmiképp, és lehetne legalább egy picit nagyobb, hogy legyen valami, de én elfogadtam, és a barátomnak sincs vele problémája (több, mint 3 és fél éve együtt vagyunk). Most se szeretek előtte melltartó nélkül lenni, de elfogadtam magam.

Csak nagyon problémás a melltartó vásárlás is, mert ami kosárban jó lenne, annak a pántja szorít nagyon, meg mindegyik eláll, belátni. A fürdőruháról meg ne is beszéljünk... Utálok fürdőruhát venni! Egyik sem jó, mindegyikbe belátni, de szorosabbra már nem tudom kötni. így se nagyon tudok pl. lekönyökölni egy asztalra, vagy lehajolni. De gondolom ismerősek neked is ezek a problémák.

Azzal vigasztalom magam, hogy majd amikor kismama leszek, és szoptatni fogok, akkor lesz egy pár hónap, amikor nagyobb :)

2012. aug. 10. 21:31
 17/25 anonim ***** válasza:

Ha amúgy jófej vagy és nem csapodár akkor én bevállallak :D Nekem a kis mellűek jobban bejönnek, csak érezzem magam jól velük.

27F

2012. aug. 10. 21:38
 18/25 anonim válasza:

"De a pasik is először a külsőt nézik. Ki szeretne bele egy lányba, akinek nincs melle?"

Sokan. A tested harmóniája számít, nem az egyes testrészek. Kerüld az olyan férfit, akit csak az egyes testrészek izgatnak, mert az fűvel-fával meg fog csalni.

Nekem volt nagymellű és elhanyagolható pici mellű barátnőm is. Mindkettőt szerettem, és nem a mellükért, hanem önmagukért, amibe a személyiségük is beletartozott.

Tudom, esetleg álszentnek hangzik a személyiség említése, pedig egy kedves, izgalmas, vonzó személtiség tud annyira erotikusan vonzó lenni, mint egy bombatest.

Tény, hogy ha külsőleg nem vagy bombázó, akkor kevesebben fognak futni utánad. De tekintsd ezt úgy, mint egy előszűrőt. Aki csak a testedre bukuk, az eleve önmagát szűri ki. :)

2012. aug. 11. 15:02
 19/25 anonim ***** válasza:
külsőt nézzük, de egyénfüggő, ki mit néz. én a mellet szinte soha. inkább a csípőt, lábat, feneket
2012. aug. 11. 15:06
 20/25 anonim válasza:

15:02 vagyok.

Ha pszichés problémát, gátlásokat stb. okoz az, hogy nincs melled, akkor TB-re is elvégeztethető az implantátum beültetése.

Én ugyan lebeszélnélek róla, mert idővel csak problémát okoz (pár év és megkeményedik az implantátum, belül lötyög, szinte önálló életet él), de ha csak egészen picit ültetsz be, akkor nagy gond nem lehet belőle.

Vannak olyan implantátumok, amelyek nem szilikongélt, hanem sóoldatot tartalmaznak, azok nem szoktak bekeményedni. Szerintem ha már műtét, akkor csakis ilyet válassz, és kicsit.

2012. aug. 11. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!