Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Gáz a kis mell? lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Gáz a kis mell? lent.

Figyelt kérdés
Kicsi, kerek. A tenyeremnél kicsit nagyobb de :/ kicsit nagyobbat szeretnék, dehát nem tudom hogy csináljam :(. Jó gáz szégyellem őket :( L/18

2012. aug. 10. 19:57
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Én fiatalabb vagyok nálad és szintén kicsik a melleim(remélem még nőni fognak azért :D) de mégis egy páran megfordulnak utánam az utcán:) vagy rám dudálnak ismeretlen srácok :D ma is egy "fiú csapat" figyelgetett:D szóval vannak akik tényleg nem (csak) a mellméretet nézik, hanem az összhatást, kisugárzást, arcot és még sorolhatnám :)
2012. aug. 18. 00:12
 32/34 anonim ***** válasza:

Ne szégyelld őket, mert azzal csak saját magadnak ártasz szerintem. Az meg h kinek tetszik és kinek nem az emberfüggő. Nem hiszem h bárki is a melleidért fog szeretni.

Én a nagyokat részesítem előnyben, de a kicsi nem kizáró ok, fontosabb aki mögötte van :-D

2012. aug. 18. 00:39
 33/34 anonim ***** válasza:

Szerintem a melleid nem gáz, csak a fotó.

Kérek egy melltartó nélküli egész alakos színes fotót. min. 100 kB. jpg formátumban. Szeretném kényeztetni a szemem.

Visszatérve a mellmérethez:

A kicsi mellek sportosak. Tekints etalonnak, egy 18 éves női olimpikont.

Ne akarj hasonlítani egy plasztik cicához.

A nagy mellek, amúgy csak akadályoznának a mindennapi életben.

Úgyhogy addig örülj, amíg csak ekkorák.

F42

2012. aug. 18. 01:07
 34/34 anonim ***** válasza:

Igaz, hogy pont a lényeget takarja a melltartó, de szerintem pont jó lehet (bár fele nem látszik).

Egyet értek az előttem szólóval, szerintem ne akarj nagyot.

2012. aug. 18. 03:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!