Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mi a véleményetek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi a véleményetek egy ilyen fiúról?

Figyelt kérdés

18 éves és első látásra "nagy guru", tele van célokkal, nagyon jóképű, magas,barna szem, fekete haj és egyedi markáns férfias arca van, szokott edzeni ami már látszik a testén is. Elképesztően meggyőző és le tudja venni a nőket a lábáról és elég könnyen befolyásol másokat.

VISZONT, a srácnak soha nem volt csaja, még szűz, soha nem gondoltam volna róla legmerészebb álmaimban sem és azt hittem hazudik, de utánajártam és tényleg nem feküdt még le senkivel, de talán még nem is csókolózott, a barátai szerint (akikkel 14 éves korában megszakította a kapcsolatot) zárkózott a srác és a mostani osztálytársai szerint szinte nem jár sehová, Elképesztően meggyőző és megmondja a tutit, igazi vezér alkat, de mélyebb barátságokat nem alakít ki, de higgyétek el nem az az antiszoc srác aki ül egy sarokban, hanem társasági és szinte minden szavát inni lehet.

Lány vagyok, de kíváncsi vagyok mit gondoltok, mert ekkora ellentmondással pasi téren még nem találkoztam.

2012. aug. 10. 16:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Párom is hasonló, bár neki voltak kapcsolatai, viszont én voltam neki az első nő az életében szexuális téren, meg komoly kapcsolatban is. Neki ilyen az egyénisége, persze azért vigyázni kell a nagyon vezető férfiakkal. :D 18L
2012. aug. 10. 17:12
 12/15 anonim ***** válasza:

Megszámolni sem tudom hány ellentmondás van a szövegedben, szerintem ha nem te vagy a fiú és ilyennek látod őt kívülről akkor úgy tűnik félreismerted, és csak bele akarsz látni dolgokat.

Hogy lehet amúgy utánajárni annak, hogy valaki nem szűz vagy még szűz?

2012. aug. 10. 17:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Számomra vonzó lenne egy ilyen srác.
2012. aug. 10. 18:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Úgy látszik, olyan mint én. Ha kell nő van, ha nem kell, nincs. Ennyi. Mikro mire van igény. Annyi dolgo van a világon, csak sokaknak a piálásig jutnak a gondolatai meg a szexig. Ami inkább valami tötymörgés, mivel szenvedélytelen ember nem tud normálisan szexelni.
2012. aug. 12. 20:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is ilyesmi vagyok, és jellemző rám h félénk vagyok de nem nagyon látszik, mert sokat beszélek meg olyan sztoriaim vannak amikből nem ez jön le. És emellett elég sokmindent megkaptam, így nem annyira hiányzott a csajozás, szval sztem ennél a srácnál is lehet h még szűz. És azis lehet h sok lány nyomult rá csak nem akart tőlük semmit, legalábbis ha a saját példámból indulok ki. Persze a félénkség is oka volt h nem akartam bnőt, meg szexet meg ilyenk.. és mivel minden másom megvolt így nem is akartam bátrabb lenni ezen a téren.
2012. aug. 12. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!