Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek egy ilyen fiúról?
18 éves és első látásra "nagy guru", tele van célokkal, nagyon jóképű, magas,barna szem, fekete haj és egyedi markáns férfias arca van, szokott edzeni ami már látszik a testén is. Elképesztően meggyőző és le tudja venni a nőket a lábáról és elég könnyen befolyásol másokat.
VISZONT, a srácnak soha nem volt csaja, még szűz, soha nem gondoltam volna róla legmerészebb álmaimban sem és azt hittem hazudik, de utánajártam és tényleg nem feküdt még le senkivel, de talán még nem is csókolózott, a barátai szerint (akikkel 14 éves korában megszakította a kapcsolatot) zárkózott a srác és a mostani osztálytársai szerint szinte nem jár sehová, Elképesztően meggyőző és megmondja a tutit, igazi vezér alkat, de mélyebb barátságokat nem alakít ki, de higgyétek el nem az az antiszoc srác aki ül egy sarokban, hanem társasági és szinte minden szavát inni lehet.
Lány vagyok, de kíváncsi vagyok mit gondoltok, mert ekkora ellentmondással pasi téren még nem találkoztam.
Megszámolni sem tudom hány ellentmondás van a szövegedben, szerintem ha nem te vagy a fiú és ilyennek látod őt kívülről akkor úgy tűnik félreismerted, és csak bele akarsz látni dolgokat.
Hogy lehet amúgy utánajárni annak, hogy valaki nem szűz vagy még szűz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!