Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Büntetendő, az ilyen kapcsolat titokban? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Büntetendő ha egy 16 éves lány szexuális kapcsolatot létesít egy 26 éves pasival?
Előre is köszi az értelmes válaszokat.
2012. aug. 10. 13:19
1/17 anonim válasza:
2/17 anonim válasza:
nem nem az.csak sok a korkülönbség
3/17 A kérdező kommentje:
haha..nagyon vicces xDDD
Emígy mi már másfél éve barátok vagyunk.
2012. aug. 10. 13:22
4/17 A kérdező kommentje:
második válasz adó köszi..értem.
2012. aug. 10. 13:22
6/17 A kérdező kommentje:
kinek mi a sok..szerintem a 1o év nem annyira sok.
és szeretem..nagyon :D
2012. aug. 10. 13:33
7/17 Venuss válasza:
Az èn párom 11 èvvel idösebb mint èn (èn 26, ö 37), 4ève vagyunk együtt.. Ha megèrtitek egymást, ès a szülei nem ellenzik hajrá ;-)
8/17 A kérdező kommentje:
nem hinnem h ribi vagyok..nem is ismersz menny vissza anyadba ahonnan jottel puszi ;)
2012. aug. 10. 13:38
9/17 anonim válasza:
2. válaszadó vagyok.Valóban sok az a 10 év,de ha együtt maradtok akkor nem :)igazából gondolkozási különbség van,de hát ez van :) ha szeretitek egymást ez nem áll közétek
10/17 anonim válasza:
9: az a szerencséd b.zd meg,hogy nem ér át a kezem képernyőn keresztül te idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!