Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Szerintetek milyen ez a fenék? KÉP
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem kicsi, de ennek ellenére szokták mondani, hogy jó fenekem van. Szerintetek?
2012. aug. 10. 08:35
12/20 anonim válasza:
Ha nem vagy terhes, akkor valami nagyon nagy gáz van, ez a hasméret nem normális, menj orvoshoz.
A fenekeddel amúgy nincs nagy gond, viszont a hátad nem elég izmos. Homorítással lehet rajta fejleszteni.
14/20 anonim válasza:
Csak nekem nem műkszik a kép? Kár, mert a hozászólások alapján kiváncsi lennék.
16/20 anonim válasza:
nekem meg műkszik, még mindig nem szép, nagyon gáz a hasssssssssssssss
17/20 anonim válasza:
GÁÁÁÁZ VAGY! Már törölted is mi? Én láttam! :D Fogyjál!!! ;) Rád fér
19/20 anonim válasza:
:DDDD Bázz, ez kész. 2012 Az okos leány és az internetes technika találkozása.
:DDDD
Könnyezem, ez nagyon kemény.
20/20 anonim válasza:
eléggé kocka alakú. nekem csak egy kocka jelenik meg, pontosabban négyszög, és benne ilyen pontok vannak. remélem, nem nagy pattanások nőttek rajta. ha igen, akkor keresd fel háziorvosodat vagy bőrgyógyászt.
és szerintem kicsi. olyan kicsi h csak egy négyszög látszik.
nem kéne ennek ekkora FENEKET keríteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!