Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszbikus vagy biszex lányoknak milyen lányok tetszenek?
hát, sztem nekik is más más ideáljaik vannak , mint a heteroknak
de amugy miaz, hogy ne smároljanak az utcán? ez kicsit elüt attol, hogy nem tehetnek rola...
enni erővel csaj se smároljon pasijával...
ha szereti, mértkéne bujkálnia?
Nekem eddig 2 barátnőm volt.
Egyikük teljesen fiús kinézetű, még azt is tervezte, hogy átoperáltatja magát.
A másik viszont teljesen lányos volt, és gyönyörű (:
De nekem például hírességekből Olivia Wilde nagyon bejön..
17L
Na, megelőztél :) Olivia Wilde nekem is egyik favoritom ;))
A kérdésre válaszolva: biszex lány vagyok. Nekem a fiúsabb lányok jönnek be. Érdekes, mert én is az vagyok...
Bár a megjelenésem gyakran váltogatom, néha nőiesebben nézek ki. Nem tudom miért, szó szerint felkelek és egyik nap ilyen napom van, máskor meg olyan. Évek óta... Sosem tudom előre mi lesz :D
Hiba történhetett a gyártásom során mert én a fiús lányokat és a lányos fiúkat kedvelem :DDD Nem tudom miért, de megőrülök értük, ez van.
De az egyik exbarátnőm pl. gyönyörű szép volt és nőies. És olyan kis aranyos volt :) Imádtam. Ő valóban igazi nő volt, kis szőke ( nem plázacica), törékeny stb. És komolyan ritka szép lány volt, most is kb. megőrülök ha eszembe jut. Nem tudom miért szakítottam vele... vagyis tudom... hagyjuk.
De megértem a kérdést, hogy akkor miért nem választok fiút, mármint ez jogos! De a választ erre nem tudom neked megmondani. :) Talán így számomra izgalmasabb.
De engem is az ember maga fog meg, nem érdekel, hogy milyen nemű. Beszélgetek vele és érzem, hogy egy hullámhosszon vagyunk. Vagy csak ránézek és bumm!
Amúgy szerintem a fiús lányokhoz sok nő vonzódik valamennyire. Úgy értem heterok is.
Pl. engem rengeteg hetero nő megbámul és zavarban vannak miattam és ha megdícsérek rajtuk valamit úgy kell őket felmosni a földről kb :) Nem nagyképűségből írtam, biztos mások is észrevették már.
Gondolom azért hat rájuk így a dolog, mert ez valami új, valami szokatlan, valami más.
de nem lehet általánosítani itt sem, mindenki más, mindenkinek más az ízlése.
hát ez egy relatív dolog.
például nekem a metroszexuális pasikon kívül a szőke, barna vagy fekete hajú, jó alakú, karcsú, magas, nőies és szexi csajok jönnek be, mint pl. Aylar Lie, Nicole Scherzinger vagy épp Kendra Wilkinson.
"embere válogatja" - ez így van, de nekem a fiús csajok egyáltalán nem tetszenek. egy csaj azért tetszik, mert nőies. ha fiúsra vágynék, akkor férfit keresnék, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!