Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretőktől, és szeretőket tartóktól kérdeznék, vagy, ha volt, voltál. Arra vagyok kíváncsi, hogy hol, hogyan oldottátok meg a találkozókat, és megbántátok-e a dolgot?
Köszönöm.
Utolsó: te is leírnád, hogy hol találkoztatok, hogyan....
Kedves 2. azt hiszem, te nem tartozol a kérdésben megszólítottak közé. :) bár, ez nem baj, csak akkor arra válaszolj légyszíves.
Utolsónak
Lehet benne valami, de ha csak az anyagiak tartanak össze egy párt, és tényleg semmi más, akkor ott nem kell titkolni, hogy szeretőm van. Akkor ott inkább a nyitott házasság működik, nem?
1. válaszoló vagyok!
Kössz a jókívánságokat,de engem senki nem fog megcsalni,mert vagyok annyira érett és nyitott,hogy képes vagyok elfogadni,hogy egy férfinak rajtam kívül esetleg másra is szüksége van.
Tudom a többség szerint ez beteges és én se ezt hangoztatva keresek párt,de képes vagyok toreláni azt az embert,akit szeretek,aki fontosa számomra.
Az,hogy az exem csalta a feleségét és becsapta az nem szép dolog valóban,de hidd el évek,évtizedek vezettek el ehhez is.
Neked meg gyönyörű rózsaszínfelhős,boldog életet kívánok!!!
Ja, és nem, egyáltalán nem bántam meg. bár nős pasival nem kezdenék viszont, annyira dög azért nem vagyok:)
(utolsó)
most benne vagyok egy ilyenben, és sok szempontból nem, sok szempontból megbántam, hogy belementem. nagyon jó vele, rengeteg dolgot éltem át vele, de viszont eszméletlenül fáj. a találkozást simán megoldottunk, a bnöje nem erre fele lakik, mi meg majdnem "egymás mellett". általában átjön, vagy megyünk valahova. hogy ő mit mondott a barátnőjének azt nemtudom..
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!