Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az a chatroulette.com?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a chatroulette.com? Valamilyen webkamerás oldal? Hogyan kell használni? Nem értem.

Figyelt kérdés

Azért ide írom nem a számítástechnikába, mert ez az oldal ilyen webkamerás szexlehetőség nem?

Csak nem tudom hogyan kell használni az oldalt, mert angol. Valaki segítene?

2012. aug. 9. 19:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Nagyon nem. A kedvedért felmentem az oldalra, kiírja a szabályokat és ott van ,hogy tilos meztelenséget közvetíteni. Ez olyan mint az msn vagy a skype csak egy webes oldalon.
2012. aug. 9. 19:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Igazából nem szexlehetőség barát kereső igazából csak sok rajta aki nem barátot ha nem aki 1 éjszakás kalandot keres pl ott a sok hokis arab :D
2012. aug. 9. 19:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ja igen, szexlehetsőéget lehet ,hogy találsz ,félreértettelek.
2012. aug. 9. 19:32
 4/10 anonim ***** válasza:
Ott van fent Start (F2) arra rá kattintasz és keres 1 ember azt beszélgetsz vele lehet tovább lépsz ha meg te akarsz ott van a start helyett hogy next akkor arra lépsz ha meg be akarod fejezni ott a Stop (F3) Gomb
2012. aug. 9. 19:35
 5/10 anonim ***** válasza:

A chatroulette egy olyan oldal, ahol bekapcsolhatod a kamerádat, és egy random idegennel beszélhetsz, chatelhetsz. Bármikor válthatsz "partnert". :)

Ez egyébként nem szexlehetőség, nem lehet nudizni, mert letiltanak. De ha valaki tetszik, akkor elhívhatod skype-ra vagy msn-re (ha beleegyezik), és ott aztán bármit csinálhattok. Én mondjuk nem javaslom, hogy kamerán ilyesmiket művelj, mert hátha lementi a fél a képet és feltölti valahová, bár erre kicsi az esély, de azért mégis jobb vigyázni. :)

Jah, és csak kattints a Start-ra, engedélyezd a kamerát, és elvileg működnie kell. :)

2012. aug. 9. 19:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát nekem volt olyan hogy 1 srác verte a farkát azt még megint láttam 1 hétig úgyan úgy verte és nem tiltották
2012. aug. 9. 19:37
 7/10 A kérdező kommentje:
Jah, értem köszi.
2012. aug. 9. 19:44
 8/10 A kérdező kommentje:
Laptopom van amiben van mikrofon meg kamera, a kamerát leragasztom fekete ragasztószalaggal a mikrofont meg kikapcsolom XDXD így senki nem tudja a képemet feltölteni sehova xd
2012. aug. 9. 19:45
 9/10 anonim válasza:
100%
nagyon okos vagy, ha leragasztod a kamerádat, senki nem fog veled beszélni, mert azt hiszik rád, hogy valami pedofil vagy, aki cska nézni akarja őket, de amugy is kilehet kapcsolni a kamerát.
2012. aug. 9. 20:17
 10/10 A kérdező kommentje:
Igazad lehet, felhúzom a darth vader-es maszkomat és akkor minden rendben.
2012. aug. 9. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!