Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy 18 évvel idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bogesz*-* kérdése:

Van egy 18 évvel idősebb illető aki nagyon tetszik nekem. Hogyan tudnám vele éreztetni hogy szeretem? Hogy utaljak, mivel utaljak rá hogy szeretem? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Jóba vagyok vele meg minden. Sokszor hallom hogy mondják mások hogy mennyire szeret. Már nekem is mondta hogy én vagyok a szíve csücske. De ezt nem tudom hogy baráti szeretet vagy szerelem.
2012. aug. 9. 19:12
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Én se megy ő se a sexért jön össze valakivel. Mért vagytok ezzel megégve? mért hiszitek hogy mindenki a szexért van együtt a párjával?? Én se meg ő se olyan.
2012. aug. 9. 19:37
 12/18 anonim ***** válasza:
Az élet értelme a szaporodás. Már a Biblia is megírta.
2012. aug. 9. 19:46
 13/18 anonim ***** válasza:
akit én szerettem de nagyon, régebben az 16 évvel volt idősebb tőlem. nálunk csak az volt a probléma, hogy én voltam túl fiatal, sőt nagyon gyerek voltam akkor. de én nem akartam felfogni... annyi a baj az ennyivel idősebb férfiakkal, hogy ők arra gondolnak ilyenkor, hogy mi lesz 10 év múlva ha pl. együtt lesztek. fél, hogy majd elhagynád, mert ugye te mégis csak fiatalabb vagy, és majd "akarnál egy jobbat" az ő gondolkodása szerint. szerintem próbáld meg valahogy elhitetni vele, hogy ez nem úgy van ahogy ő gondolja, érdd el, hogy bízzon benned. ha vele vagy, beszélgess vele erről, mondd el neki, legyetek többet kettesben, hívd el találkozgatni különböző okok miatt (majd kitalálsz valamit) :) észre fogja venni, hogy mi a helyzet
2012. aug. 9. 20:16
 14/18 anonim ***** válasza:
megírnád privátban, hogy hány éves vagy? utolsó voltam.
2012. aug. 9. 20:16
 15/18 anonim válasza:
Szerintem egy 14 éves buta kislány vagy még.
2012. aug. 9. 22:51
 16/18 anonim ***** válasza:
kedves utolsó. szerintem te vagy annyi!
2012. aug. 9. 23:02
 17/18 A kérdező kommentje:
bocs de 17
2012. aug. 10. 09:33
 18/18 A kérdező kommentje:
Idáig egy értelmes választ se kaptam vagyis választ se kaptam a kérdésemre! Valaki privibe kérem írjon egy értelmes választ!! Előre is köszi.
2012. aug. 10. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!