Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy a szex egyáltalán ne érdekeljen?
Szeretném,ha egyáltalán nem érdekelne a szex semmilyen szinten és ezáltal más dolgokra tudnék összpontosítani.
Talán kasztrálás?
F
"A fajfenntartás egy ösztön, ezt nem lehet megölni, erre mindig vágyni fogsz, amíg van benned tesztoszteron."
Én nem akarom fenntartani a fajt.teszik ezt éppen elegen.
"A kasztrálás az egyetlen módja, szép lassan elfogy a testedből a tesztoszteron, elkezdesz nőiesedni"
Azt nem hiszem,hogy nőiesednék,mert ahhoz kell ösztrogén vagy mi?
Az ösztrogén hormon ugyanúgy megtalálható a férfiak szervezetebében is, mint a tesztoszteron, és a nőkben is van tesztoszteron, csak nem mind1 az arány. Még egymásba is képesek átalakulni, kényes egyensúly van az emberi testben.
Ha ezt felborítod, nem lesz hormon, ami feleljen a férfias külsőért, az alacsonyabb testzsírért, a csontvázrendszer épségéért, és még sorolhatnánk, milyen következményei vannak, ha nincs tesztoszteron. A rövid időn belül bekövetkező impotencia csak egy a sok közül, amivel ez jár.
"akkor most kinek is kellene ugrania a hídról?"
Mindig annak kell ugrani,akinek ez előbb eszébe jut.ez esetben neked.Én nem gondolkodok ilyesmin
"Mondjuk ilyen indokkal ezt a műtétet nem végzik el, ehhez komoly orvosi ok kell, te pedig csak szimplán antiszociális és nőellenes vagy, az pedig ehhez kevés."
Nem vagyok nőellenes és semmi ellenes.
Ha pedig fizetek talán megteszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!