Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha soha sem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha soha sem volt még barátom? :- (

Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 19:03
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
hány éves vagy ?
2009. júl. 20. 19:04
 2/10 anonim válasza:
77%
Hány éves vagy? Nyugi, fel a fejjel! a legjobb dolgok váratlanul történnek!:) közhely, de igaz!
2009. júl. 20. 19:05
 3/10 A kérdező kommentje:
19 és fél éves vagyok és még soha nem volt semmi:-(
2009. júl. 20. 19:19
 4/10 anonim ***** válasza:
71%

Biztosan lesz, igaz ez is közhely de mindenkinek megvan a párja! Járj nyitott szemmel biztosan megtalálod a hozzád illő társat, barátot.

Tényleg hány éves vagy?

2009. júl. 20. 19:20
 5/10 anonim ***** válasza:
71%

Ne keseredj el!!

Nem tudom milyen vagy, milyen társaságba, szórakozó helyre jársz.....

De nem vagy elkésve! Igaz sok veled egy korú, már tapasztalt "ezt-azt", de ez -szerintem- nem számít.

Hidd el nem éreznéd jobban magad ha túl lennél néhány kapcsolaton, és többen kihasználtak volna!

Ismerkedj, barátkozz és ha rátalálsz arra az emberre aki értékel örülni fogsz hogy így alakult :-)!

2009. júl. 20. 19:24
 6/10 A kérdező kommentje:
Hol tudnék ismerkedni?köszönöm a válaszaitokat:-)
2009. júl. 20. 19:27
 7/10 anonim ***** válasza:
70%
Hali, én is 19 éves fiú vagyok, ugyanilyen helyzetben mint te. Ha gondolod, dobj egy e-mail:) (nem letámadni akarlak, meg tudom hogy ez nem társkereső, de jó lenne beszélni róla nekem is)
2009. júl. 20. 20:42
 8/10 anonim ***** válasza:
70%

20:42!

Igazad van ez tényleg nem társkereső oldal, de miért ne ismerkedhetnél meg a kérdés feltevőjével?

Ki tudja lehet egy hasonló helyzetben lévő emberrel közvetlenebbül tud beszélni az Őt nyomasztó problémákról!

Szerintem jó ötlet :-)

Írj neki!!!!!

2009. júl. 20. 21:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Én 20 éves voltam, amikor jött az első minden: pasi, csók, szex. Csak légy nyitott és bátor. Ismerkerni bárhol lehet. Nézz körül a baráti körödben, vagy a barátaid barátai közt. Vagy kérd meg őket, hogy mutassanak be valakinek. Hirtelen ez jutott eszembe. Remélem segítettem. 21/l
2009. júl. 20. 22:29
 10/10 anonim válasza:

Tényleg nincs minden veszve! Nekem is van egy ismerősöm, aki lassan 20 lesz és még nem volt barátnője, de ő úgy próbálja kompenzálni a helyzetet, hogy a társaságából mindig ráakaszkodik egy-egy csajra és szánalmasan nyomulj szegényem és sajnáltatja magát és olyan mintha depis lenne.

Egy a lényeg, te ne légy ilyen!

Sok sikert! ;)

2009. júl. 22. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!