Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyenek mért nem raknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyenek mért nem raknak képat fel magukról? Ja meg mért csak ilyenek találnak meg? (lent bővebben + a link is )

Figyelt kérdés

Na szóval az van hogy az ex barátnőm után nem sikerült összejönnöm senkivel ezért kipróbáltam/kipróbálom a myvip randit tartós kapcsolat céljából de nem ez a lényeg..... hanem az hogy csak ilyenek jelölnek/küldenek üzenetet mint pl lásd link [link]

és egyetlen egy kép sincs feltéve nekik vagy épp nem róluk van pl a képen láthatónak a myvipes adatlapján igazolványképe van csak....és a másik a rendes olyan lányok akik még tartós kapcsolatot keresnek azok meg minde olyat válaszolhogy már megtalálta vagy éppen már folyamatban van .... ritka köztük az aki megmondja hogy nem vagyok az esetük... meg van aki leszarja és nem válaszol ez mért van??? bocs hogy ha hosszű voltam de erre kiváncsi vagyok nagyon értelmes válaszokat kérnék ha lehet köszi előre is..... 18/F

2009. júl. 20. 16:08
 1/7 A kérdező kommentje:
bocs az íráshibákért siettem azét van benne....
2009. júl. 20. 16:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenek csak szórakoznak szivatják a másikat. Úgy gondolom, "normális", tartós kapcsolatot nem itt fogsz találni. Persze biztos van olyan akinek már sikerült, de hát kivétel erősíti a szabályt. Szomorú, hogy ebbe az irányba halad a világ, a személyes érintkezést, kommunikációt háttérbe szorítva.
2009. júl. 20. 16:12
 3/7 A kérdező kommentje:

16:12nek

hát igen eggyetértek veled a netes társkeresést csak azért próbálom ki mert miután szakítottam az exemmel a csajozásban mindig pofára estem sosem úgy jöttem ki a beszélgetésekből hogy nekem legyen jó meg ha jól is jöttem ki akkor meg többet nem láttam a lányt.... sajnos szerencsétlen vagyok a párkapcsolatok terén...

2009. júl. 20. 16:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld kicsit derültebben látni a világot, meglátod könnyebb lesz. És nem árt egy kis önbizalom. Tudom, hogy nehezebb, ha az embert sorozatos kudarcok érik, de valahol meg kell szakítani a kört. :) Tehát előbb "hozd magad rendbe" belül. Tiéd az egész világ! Így állj hozzá! :)16:12 voltam
2009. júl. 20. 16:24
 5/7 A kérdező kommentje:
16:12 köszönöm a bíztatást és megpróbálom rendbehozni magam belül
2009. júl. 20. 16:35
 6/7 anonim ***** válasza:
96%

Sok mindenki jár ebben a cipőben (kortól függetlenül), h komoly,tartós kapcsolatot szeretne,de mégse találja a megfelelő embert...

Azok a lányok,akik ilyeneket írnak ki,is komoly kapcsoaltot szeretnének,csak már máshogy nem tudják felhívni magukra a figyelmet...nah ez már rossz...Nekem se volt még igazi normális,rendes,tartós kapcsolatom,bár még fiatal vagyok,és bármennyire is szeretnék,de nem állok össze mindenkivel,és sztem így van jól.Nem is regisztráltam a myvip randira, pedig régen minden ilyesmiken fent voltam,mert úgy szeretnék már vkit aki tényleg a megfelelő lenne számomra.De már beláttam,h nem kell ilyen akaratosan arra koncentrálni h legyen valakid.Ne is foglalkozz a csajokkal,tereld el a figyelmed,bárhogy,akármit csinálhatsz...Majd úgyis akkor jön a megfelelő mikor nem számítassz rá...vagyis én ebben reménykedem (=

2009. júl. 20. 19:58
 7/7 anonim ***** válasza:

ha neten ismerkedsz, akkor inkább fórumokon, ott azért értelmesebb emberek vannak, én legalábbis a mostani párommal ott ismerkedtem meg és nem bántam meg semmit :)

a myvip ilyen szempontból megbízhatatlan, kis csitrik szórakoznak rajta

de amit még ajánlani tudok (viccen kívül) a közlekedési eszközök, anyukám 6 évvel ezelőtt egy buszon ismerte meg az élettársát és azóta is együtt vannak :)

sok sikert =):)

2009. júl. 20. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!