Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csávóm a szeretőmmel egy munkahelyre került és nem tudnak egymásról, mit csináljak?
Tálaljak ki a szeretőmnek? Nem köpne be, de tutira kellemetlen lenne neki.
A pasimmal másfél éve vagyunk együtt és áthelyezték a munkahelyén belül, pont úgy, hogy minden nap találkoznának...
Húúúhhhhaaa... na erre mondom, hogy rendesen megtréfált az élet. Szerintem készülj fel rá, hogy mind a kettő be fog rágni. Ráadásul mind a kettő azt hiszi a pasid. Tehát ha kiderül mind a kettő azt fogja hinni, hogy a másik a szeretőd. S tudod elég ha előkerül egy fotó, amikor megbeszélik ki kiért van nagyon oda...
Hogy melyiknek tálalsz ki, szinte mindegy. A másik már másnap, ha nem aznap megtudja. S hogy melyik marad meg? Hm... na ez már nostradamusi magaslat, így ebbe nem mennék bele.
Szerintem ismertesd össze őket, vallj be mindent. Aztán kérd meg őket, hogy hívják még pár kollégájukat a cégtől, és szervezzenek neked egy gangbangot, ha már úgyis annyira szereted a brokit :D
Amúgy van egy mondás kisanyám: aki k*rvaként viselkedik, az ne sírjon ha b*sszák!
Tudom, hogy hülye vagyok, csak a csávóm rohadtul nem törődik velem. Reggel 7-kor indul, délután 5-kor hazaér, elvonul, gépezik, tv-zik, aztán meg elalszik. Néha-néha együtt töltünk egy hétvégét valamerre, akkor tökjó minden, de szex az úgy 2 hetente egyszer van.
21 évesen meg vannak igényeim...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!