Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik néha miért nem tudnak köszönni mikor lelépnek facebookról vagy msn-ről? Eléggé rosszul tud esni az ilyen.
Mondhatok,de senki se tartja be azt,amit Isten kér :D
Meg ha nem hiszel benne.
De ha akarod,mondhatok: "Közületek senki se varázsoljon,senki se szeressen hamisat.Mert aki a hamisat szeret és tesz,nem kerül be az Isten országába"
Na,ezt a többség megszegi.
Hogyan jött létre az univerzum?
A semmiből?
Atomrobbanás a semmiből?
A semmiből semmi se jön létre.
Mondok még valamit, aki viselni fogja a Sátán nevét,vagy nevének számát.(emberi CHIP lesz,2018)Az örökké égni fog a tűzben halála után Isten színe előtt,aki pedig nem viseli Sátán nevét,vagy nevének számát,örök életet kap a mennyben.
Remélem most boldog vagy :D
nem csak a pasik... viszont ezt én is utálom, nembaj ha 4 órája nem ír az illetõ.. én akkor is elszoktam, sõt azt is megvárom, hogy visszaírjon, ha meg nem képes rá rohadjon el, de már vhogy nem idegesít annyira mijt régen, megszoktam.. sajnos :)
18/f
Velem sose volt, hogy akármikor is nem köszöntem el valakitől!
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!