Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek van esélyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyem?

Figyelt kérdés
Beleszerettem a földrajz tanáromba. Leírtam neki facebook-on. Ő azt válaszolta hogy nem haragszik ezért. Van 1 férje és 1 lánya ennek ellenére szerintem lenne nálla esélyem. Egyik órán poénból megkérdeztem hogy korrepetál-e franciából, és ő értette hogy arra gondolok (szex terén) és azt mondta hogy mahd óra után megbeszéljük. Óra után odajött hozzám megsimogatta az arcom és adott egy puszit azután elment. Szerintetek mit csináljak? Hogy érjem el hogy esetleg összejöhessek vele?

2012. aug. 8. 07:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Most olvasom, hogy nő. Elnézést. Akkor meg matyizzál inkább, de akkor se kezdjél ki vele, ha férje van mert meg fog verni ha kiderül.
2012. aug. 8. 07:29
 2/7 anonim ***** válasza:
első a kérdező fiú csak szólok :D
2012. aug. 8. 07:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Fake

Hány éves? És te hány vagy?

2012. aug. 8. 07:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez a beszéd első xDD, na ezt kb megérdemelte a kérdező,ilyet kérdezni... Jézus majd megtanítja neki a leckét. Akik ilyeneket kérdeznek,azok mindenképp tűzben fognak élni örökké a haláluk után.
2012. aug. 8. 07:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha a veled egykorúakkal kezdenél? Most komolyan szétakarsz szedni egy családot? Gondolkozzál már milyet csinálsz vagy mondasz valamit. Ha meg nálad idősebbekkel akarsz kezdeni akkor ne egy férjes nőt válassz, akinek mellesleg van egy lánya is.
2012. aug. 8. 07:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Nelossel már megint xD
2012. aug. 8. 07:54
 7/7 anonim ***** válasza:
hány éves vagy és a tanárnő ?
2012. aug. 13. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!