Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek van igaza? (felelsz vagy merszezés, csókban) Több info lenT!
Nem kell ilyen hülye játékokat játszani, csak hogy nagynak tűnjél.
Akkor nem kéne a szabálykerülés. Bár manapság ez a menő: nem betartani, hanem megkerülni a szabályokat mindenben.
Szia.!
Igazából 1 hónap múlva leszek 13 éves, az idei nyári táborban kaptam én az első csókom, ugyanez a játék körében.. Igazából az egyik fiúval kellett volna csókolóznom, de én is így voltam vele mint te hogy olyannal aki még csak nem is tetszik és kifejezetten utálok nem fogok csókolózni, ezért elhagytam a faházunkat.. Aztán visszamentem pár perc múlva, leakartam ülni és az a fiú aki tetszik megcsókolt.. aztán azt mondta, ha már nem fogok az xy-nal csókolózni akkor legalább vele.. Nekem azért szép emlék, nem vagyunk egyformák, én ennyi idősen csókolóztam.. ennyi.. egyszer vagyok fiatal.. azért még szerintem is egy icipicit korai 1 éves még talán várhattam volna, de ez van.. Nem vagyunk egyformák, nem ugyanúgy vagyunk dolgokra érettek ez a véleményem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!