Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a kedvenc szerelmes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a kedvenc szerelmes, reménytelenül szerelmes, kezd minden össze jönni a szerelmi életeddel stb. témájú idézeted? : )

Figyelt kérdés
Háttér képre szeretném rá szerkeszteni.. de rövidebb-hoszabb idézeteket is várok.. :)

2012. aug. 7. 22:58
 1/4 anonim válasza:

* Azt hiszem, nem tudom megbocsátani magamnak, hogy ilyen közel engedtelek a szívemhez, hogy aztán te laza egyszerűséggel elsétálj onnan egy " sajnálom" szóval.

*Senki nem tökéletes, minden kapcsolaton rengeteget kell dolgozni, és ha egyszer megtaláltad azt az embert, akit igazán, szívből szeretsz, nem számít, ha nem érti, miért akarsz valamit csinálni, elég, ha kész támogatni a választásodat, még ha a miértet nem is fogja fel egészen.

~Nem lesz könnyű! Iszonyú nehéz lesz! Minden nap meg kell küzdenünk, de én erre vágyom, mert akarlak téged! Mindenestül, együtt minden nap!

* Pedig hányszor mondták, hogy válassz bárkit, csak Őt ne...

Nekem ezek a kedvenceim.:)

2012. aug. 7. 23:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én kedvencem "megpróbáltalak levegőnek nézni, de rájöttem, hogy levegő nélkül nek tudok élni" /John Lennon/ :)
2012. aug. 7. 23:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen! ilyen leszel, te, nők között királynő,

az utolsó szentség után,

csontod penész eszi, húsodból vadvirág nő

s kövér gyom burjánzik buján.

De mondd meg, édes, a féregnek, hogy e börtön

vad csókjaival megehet,

én őrzöm, isteni szép lényegükben őrzöm

elrothadt szerelmeimet!

2012. szept. 10. 21:23
 4/4 anonim ***** válasza:
bocs még előző vagyok, /Egy dög, Baudelaire/
2012. szept. 10. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!