Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Járjak vele vagy ne?
Figyelt kérdés
Van 2 srác x és y:D. Unokatesók.Mindkettőnek tetszettem,elejében x tetszett nekem,később jött y. Y al addig elvoltunk,hogy belém szeretett,de közben x irkált,nyomult,vele jobban kijöttem,mint yal. Y nagyon kiakadt,hogy én másik srácot szeretem,vele kib*sztam stb . egy ideig elvoltam x el,de megmondta szemembe,hogy nem kellek neki,nem akar semmit,pedig úgy nyomult.. Igy elfelejtettem napok alatt,nem is érdekel,annyi a gyerek,hogy szép,csajok szaladnak utána,belül nem nagy valami.Köznem y ont eléggé durván leráztam,nem is gondoltam át,mit irok neki. Azt mondta vagy járok vele,vagy nem,de ő sima barátságot nem akar! Itt jön az,hogy nekem szörnyen hiányzik,és nagyon fáj,hogy nincs. Viszont néha kell/néha nem kell pasi. De ő nem ért meg,vagy járunk vagy nem,ebből nem enged. Mit tegyek?? Köszi előre válaszokat!2012. aug. 7. 21:48
11/11 anonim válasza:
Ha nincs ló jó a szamár is?
Ha én lennék Y akkor megköszönném X-nek miután felsegítettem a földről, hogy megmutatta milyen értéktelen ostoba rib@nc vagy.
Ha Y sima barátságot nem akar és te néha kell/néha nem kategóriába sorolod akkor itt a megoldás: kölcsönös szexuális segítségnyújtás. Beszéld meg vele arra simán jó vagy :) Z voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!